Ünlü Oryantal Tanyeli Öyle Bir Döndü Ki Görenler Şoke Oldu! Verdiği Kilolar Gündem Oldu: Sahnelerden Maneviyata…

Ünlü Oryantal Tanyeli Öyle Bir Döndü Ki Görenler Şoke Oldu! Verdiği Kilolar Gündem Oldu: Sahnelerden Maneviyata…
Bir zamanların en ünlü dansçılarından biri olan Oryantal Tanyeli, geçtiğimiz günlerde dikkat çekici dönüşümüyle gündeme geldi. İşte Tanyeli’nin herkesi şaşırtan son hali…

Avustralya'dan ayrılıp Türkiye'ye döndükten sonra maneviyatla kucaklaşan ve 39 kilo veren oryantal Tanyeli son hali ile herkesi şaşırttı. Tanyeli hayranları ile kendini keşfetme yolculuğunu paylaştı. haberimizde, Tanyeli’nin ilham verici dönüşüm, değişim ve kendini kabul etme öyküsüne daha yakından bakacağız.

MEVLEVİ TASAVVUFUNDA TESELLİ BULDU

Yıllardır ikonik bir oryantal dansçı olan Tanyeli, hayatında bir şeylerin eksik olduğunu hissetti. Başarısına ve şöhretine rağmen, bir boşluk ve kopukluk duygusu hissetti. İşte o zaman maneviyata yöneldi ve inancını keşfetmeye başladı. Meditasyon, dua ve iç gözlemi vurgulayan mistik bir İslam inanç sistemi olan Mevlevi Tasavvufunda teselli buldu.

Tanyeli, ruhsal yolculuğu boyunca hayatta daha derin bir amaç ve anlam duygusu keşfetti. İç huzuru ve mutluluğu bulmasına yardımcı olan, yaşama daha bütünsel ve dikkatli bir yaklaşımı benimsedi. Bir röportajında Tanyeli sabah kalkıp namazını kıldığını, kendini çok güçlü hissettiğini ve ruhen çok huzurlu hissettiğini dile getirmişti.

YENİ BİR GÖRÜNÜM, YENİ BİR HAYAT

Tanyeli'nin fiziksel dönüşümü de dikkat çekiciydi. Yıllarca kilo almakla mücadele ettikten sonra ameliyat oldu ve 39 kilo verdi. Şimdi 60 kilo olan Tanyeli büyüleyici görünüyor. Takipçileri, doğal güzelliği ve yaydığı güven nedeniyle ünlü oryantali övgüye boğdu.

Tanyeli, son sosyal medya paylaşımında mavi lensli makyajını paylaşarak takipçilerinden geri bildirim istedi. Hayranlarının güzelliğini ve dönüşümünü takdir etmesiyle yorumlar yağdı. Bir takipçisi "Doğal oldun" yorumunu yaparken, diğerleri onu her şekilde güzel göründüğü için övdü. Tanyeli bunların dışında pek çok olumlu yorum ve beğeni de aldı.

Tanyeli'nin dönüşüm yolculuğu tüm takipçilerine ilham kaynağı oldu ve aştan başlamak, yeni yollar keşfetmek ve işinin kendini dönüştürmesi için asla geç olmadığını hatırlattı. Tanyeli’nin bu dönüşümü, birçok hayranına kendi kendini keşfetme ve kişisel gelişim yolculuklarına çıkmaları için ilham verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.