Ak Parti’de adaylara 2 dakikalık mülakat

Ak Parti’de adaylara 2 dakikalık mülakat

Ak parti Gaziantep 124 kişinin başvurduğu aday adayları Ankara’da Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz başkanlığında yapılan mülakatta,milletvekili aday adaylarına ilginç sorular sorarak mülakatında e-temayül gibi adaylıkta bir ağırlığı olmayacağı sinyalini veridi.Bu nedenle Ak parti Gaziantep komisyonu sorduğu sorularda ‘ Ne iş yapıyorsunuz?,Kaç çocuğunuz var’diye iki dakika içerisinde mülakatın bittiği ileri sürüldü.

Gaziantep Milletvekili Aday Adayları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demir başkanlığındaki Mülakat Komisyonunda ter dökecek.14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Gaziantep’ten aday adayı olan 124 kişi 29 Mart 2023 Çarşamba (bugün)  Ankara’da yapıldı.

VEDAT DEMİRÖZ BAŞKANLIĞINDAKİ MÜLAKAT YAPILACAK


28. Dönem Ak Parti Gaziantep milletvekili aday adaylarının mülakatını Ankara’da AK Parti Genel merkezinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz başkanlığındaki Metin Külünk, Alaattin Aslan, Ayten Aydın, Samet Sefa Kaya’nın yer aldığı 9. komisyon üyeleri yapacak.

SON KARAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DA…


Temayül ve mülakat sonrasında kamuoyu araştırmaları ve incelemelerin ardından aday adayları ile ilgili 124 kişilik liste 30 kişiye düşürülüp raporlar bir üst kurula sunulacak. Uzun süre incelemeler ve araştırmalardan sonra 8 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Erdoğan’ın başkanlık ettiği üst komisyon 14 kişilik nihai listeyi belirleyecek. Karar verilen Liste, 9 Nisan 2023 tarihinde Milletvekili aday listesi olarak Yüksek seçim kuruluna teslim edilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.