Uzman İsim Açıkladı! Balıktan 7 Bin Kat Daha Çok Omega-3 Barındıran O Besin!

Uzman İsim Açıkladı! Balıktan 7 Bin Kat Daha Çok Omega-3 Barındıran O Besin!
Uzman isim mucize etkisi olan besine dair açıklamada bulundu! Balıktan 7 bin kat daha çok omega-3 içeren o besin hakkında merak edilenler! İşte detaylar...

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, mucize etkili olan o besin hakkında açıklama yaptı. Bu besin balıktan 7 bin kat daha çok omega-3 barındırıyor! Omega-3 kaynağı olan balıkların tüketimini yapmak sağlık için ne kadar önemli olduğu her fırsatta vurgulanmakta. Fakat toplumda balık sevmeyen birçok kimse yer alıyor. Uzman isim de balıktan 7 bin kat daha çok omega-3 içermekte olan o besini açıkladı!

OMEGA-3 DEPOSU

Sağlıklı beslenmek ve hastalıklara karşı korunmak ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak için birtakım şeylere dikkat etmek son derece önemlidir. Uzman isimler doğal yağ tüketimin sağlık konusunda etkili olan sonuçlar sağlamış olduğunu açıklıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bitkisel yağlar içinde bulunan bir gıdanın kanser ile savaşmış olduğunu ve kalp hastalıklarına karşı da zırh gibi koruma sağlamış olduğunu ifade etti. Omega-3 deposu olan bu besin aynı zamanda balıktan 7 bin kat daha çok omega yağ asitleri barındırmakta.

KETEN TOHUMU

Hem yağ formu hem de tohum hali ile şifa kaynağı olan keten tohumunun tüketimi Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafınca şiddetli bir şekilde tavsiye edilmekte. Uzman isim, keten tohumunun faydaları ile özelliklerine değindi. Omega-3 yağ asidi açısından balıktan bile çok zengin olan bu besin hem içi hem de kabuğu ile tüketilerek vücuda şifa kaynağı olmakta. Mısır ile Asya ülkelerinde yoğun bir şekilde kullanılmakta olan keten tohumu yağı balıkta bulunanda 7 bin katı omega-3 yağ asidi bulundurmakta. Aynı zamanda omega-6 ile omega-9 yağ asitlerince de zengin bir içeriğe sahip olan keten tohumun yağını soğuk pres olarak da elde etmek gerekli.

DOLAŞIM YOLLARI İÇİN

Bitki bazlı olan bir omega-3 yağ asidi alfa-lionelik asit (ALA) içermekte olan keten tohumu, içinde bulunan bu asit yardımı ile dolaşım yolları için faydalı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.