ALG’nin gözü şampiyonlukta

ALG’nin gözü şampiyonlukta
Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona ererken grubunu lider olarak tamamlayan Gaziantep ALG Spor Kadın Futbol takımı, Play-Off’ta Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona ererken grubunu lider olarak tamamlayan Gaziantep ALG Spor Kadın Futbol takımı, Play-Off’ta Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. 16-23 Nisan tarihleri arasında oynanacak olan Play-Off karşılaşmasını kazanarak şampiyonluk için önemli bir engeli geçmeyi hedefleyen ALG Spor’da Kulüp Başkanı Ali Gözcü, takımının bu sezonda şampiyonluğa ulaşacağına inandığını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona ererken grubunu lider olarak tamamlayan Gaziantep ALG Spor Kadın Futbol takımı, Play-Off’ta Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. Maçın 16-23 Nisan tarihleri arasında oynanacağı açıklandı. ALG Spor, Play-Off ilk maçında içerde ve dışarda çift maçlı mücadelede B grubunun 4.’sü Diyarbakır ekibi Amed Sportif Faliyetler ile 16-23 Nisan tarihleri arasında karşı karşıya gelecek.
Gaziantep ALG Spor Kulüp Başkanı Ali Gözcü, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezonda şampiyon olmak istediklerini söyledi. Grubu 41 puanla lider tamamladıklarını belirterek, “Ligde oynadığımız 16 maçtan 13 galibiyet bir mağlubiyet ve 2 beraberlik aldık. Takımımız bu sezon ligde çok iyi mücadele ederek hedefimize bir adım daha yaklaştık. Play-Off maçlarında da şehrimizi başarılı bir şekilde temsil ederek şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.