Depremzede Çocuklar Unutulmadı! Ünlü Rapçi Çocukların Eğitimi İçin 29 Nisan’da Sahneye Çıkacak!

Depremzede Çocuklar Unutulmadı! Ünlü Rapçi Çocukların Eğitimi İçin 29 Nisan’da Sahneye Çıkacak!
Deprem bölgesi için dünyanın dört bir yanından destekler gelmeye devam ediyor! Şimdi de rap dünyasının öne çıkan ismi Luciano’dan çocuklara destek! İşte detaylar...

6 Şubat 2023 tarihinde ülkede 11 ili de etkisi altına alan depremlerden sonra ağır yıkımlar meydana geldi. Birçok vatandaş enkaz altında kalarak hayat etti. Geriye kalan vatandaşlar ise bölgede olan imkanlar dahilinde hayat devam etmeye çalışıyor. Ancak bölge halkı için yardımlar, destekler hem ülke içinden hem de yurt dışından gelmeye devam ediyor. Bu noktada uluslararası düzeyde başarılılar ve dünya ünlü isiler ile şarkıları olan UK Drill tarzında müzik yapan yüksek erişimli Alman rapçi Luciano’dan bölge halkı için destek geldi.

DAYANIŞMA SAHNESİNDE YER ALDI

Dünyaca ünlü rapçi Luciano, bütün geliri TEGV’ aktrılalacak olan bir konser için sahneye çıkacak. Uluslararası düzeyde başarılı olan ve dünyaca ünlü isimler ile şarkıları bulunan UK Drill tarzında müzik yapan yüksek erişimli Alman rapçi Luciano katılımı ile konsere büyük destek olurken Türkiye’nin sevilen isimlerinden Lil Zey, Çakal, Reckol de sahnede yer alacak. 29 Nisan tarihinde VW Arena’da yapılacak olan konserde, ünlü rapçi depremzede çocuklar adına dayanışma sahnesini paylaşacak. Verilecek olan konserin bütün geliri deprem bölgesindeki çocuklar için nitelikli eğitim vermek amacı ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na verilecek. Biletler ise BuBilet, Biletix ve Passo üstünden satışta olacak.

DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN

Ülkemizde büyük kitlelere sahip olan ünlü rapçi Luciano bu dayanışma konseri için öncü olarak çocukların yüreklerindeki umudu yeşertmek ve deprem bölgesindeki yüzlerce çocuğa ulaşmayı amaçlıyor.

LUCIANO KİMDİR?

Kendi set ettiği rekorlarını kıran isim Luciano, geçen yılı gerçek anlamda kendi senesi yaparak Alman Resmi Listelerine hakim olmayı sürdürdü: Berlin merkezli rap sansasyonunun en büyük Alman yayın sanatçısı durumuna geldiği bir 2021 yılından sonra, son bir yıl içinde çok daha büyük bir hit elde etti ve akış ütünde daha da büyük bir etki ile çıtayı yükseltmiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.