14 Mayıs öncesi anlamsız temayül

14 Mayıs öncesi anlamsız temayül
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde siyasi partilerde aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Ak Parti Gaziantep’te ise şu ana kadar 117’ye yakın kişinin aday adayı başvurusunda bulunduğu öğrenilirken Cumartesi günü temayül yapılacağı ve 2 bine yakın delegenin oyunu kullanacağı öğrenildi.

Ak Parti Gaziantep’te milletvekilliği için aday adaylığı için başvuru süreci devam ederken şu ana kadar 117’e yakın başvuru yapıldığı ve 25 Mart Cumartesi günü ise saat 10.00 ile 16.00 arasında temayül yapılacağı öğrenildi.

TEMAYÜL ŞATO’DA
Gaziantep’te siyasi partilerin aday adaylığı konusunda başvuru süreci devam ederken Ak Parti Gaziantep’te aday adayı olan isimler temayüle katılacak. 2 bine yakın delegenin oy kullanacağı temayül 25 Mart Cumartesi günü Şato Restaurant’ta yapılacak. Sabah saat 10.00’da başlayacak olan temayül saat 16’da sona erecek. Sonuçlar ise Genel Merkeze gönderilecek. Temayülde il ve ilçe delegeleri ile belediye meclis üyeleri oy kullanacak.

KİMLER TEMAYÜLE KATILMAYACAK?
Her seçimde olduğu gibi aday çokluğundan dolayı temayüle giden Ak Parti Gaziantep’te bu seçimde de temayül yapılacak. Cumartesi günü gerçekleşecek olan temayüle İl Başkanlığından istifa eden Eyüp Özkeçeci ile Şahinbey İlçe Başkanlığından istifa eden Hasan Teke katılmayacak. Aynı zamanda mevcut milletvekillerinin isimleri de temayülde olmayacak. Bu kişiler dışında aday adayı olanlar temayülde delegelerin oyunu alacak.

KOORDİNATÖR KAHTALI KATILACAK
Ak Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Cumartesi günü Gaziantep’te yapılacak olan temayülde koordinatör milletvekili olarak görev alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.