FOX TV’de Yaprak Dökümü Devam Ediyor! Şimdi De Dokuz Oğuz Dizisi İçin Kanal Final Kararı Aldı!

FOX TV’de Yaprak Dökümü Devam Ediyor! Şimdi De Dokuz Oğuz Dizisi İçin Kanal Final Kararı Aldı!
Dokuz Oğuz dizisi hakkında şok gelişme! Ekranları sevilen dizisi Dokuz Oğuz’la ilgili final kararı doğru mu? İşte merak edilen sorunun yanıtı!

FOX TV dizilerinden biri olan Dokuz Oğuz son günlerde gündemdeki yerini koruyor. Dokuz Oğuz dizisi için final kararının çıkıp çıkmadığı merak edilen konular arasında yer aldı. Diziyi severek izleyenler dizi hakkında ortaya çıkan bu iddiaların doğruluk payını merak ediyor. Dizi hakkındaki karar ise net bir şekilde açıklandı. İşte diziyle alakalı olarak yaşanılan son gelişmeler ve Dokuz Oğuz dizisinin konusu!

DEV BÜTÇELİ DİZİ VEDA EDECEK

FOX TV ekranlarının dev bütçesi ile dikkatleri üzerine çeken dizisi Dokuz Oğuz hakkında yeni karar çıkı. Sevilen dizinin final yapıp yapmayacağı son derece merak ediliyor. Öte yandan ise bu dev bütçeli dizinin neden final yolunu tercih ettiği de merak edilen sorular arasında yer aldı. Birçok izleyici bahsi geçen dizisinin konusu hakkında araştırma yapmayı sürdürüyor. Dokuz Oğuz dizisinin oyuncuları da merak edilip araştırılmakta.

İZLENME ORANI BEKLENTİYİ KARŞILAYAMADI

Televizyon ekranlarının düşük izlenme oranı ile yaprak dökümü sürerken, bu sezon içinde birçok yapımına final kararı vermiş olan FOX TV, bir dizinin daha ekran macerasını sonlandırmış oldu. FOX TV kanalı, dev bütçeye sahip olan Dokuz Oğuz dizisi için izlenme oranından memnun olmadı. Dizi izlenme oranı beklentilerin altında kaldı. Kanal yapımı da dizi hakkındaki kararını açıkladı.

DİZİ ALTINCI BÖLÜM SONRASINDA BİR DAHAH YAYINLANMAYACAK

Bir gazetecinin aktarmış olduğu habere göre, cumartesi günü ekranlarda yer alan 4.bölüm izlenme oranları beklentinin altında kaldı. İzlenme oranı beklentileri karşılamayan dizi için de kanaldan final kararı çıkmış oldu. Dizide yer alan oyuncular ise şu şekildeydi; Kubilay Aka, Yasemin Kay Allen, Deniz Işın, Volkan Keskin, Serhan Onat, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Sahra Şaş ve Taylan Meydan yer almaktaydı. Kanaldan çıkan karar sonrasında da Dokuz Oğuz dizisi ekranlarda 6.bölüm sonrasında veda etmiş olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.