Ahu Aysal'dan 100 Bin Dolarlık Kayıp! Ünlü İsim Elon Musk'a Dava Açacak!

Ahu Aysal'dan 100 Bin Dolarlık Kayıp! Ünlü İsim Elon Musk'a Dava Açacak!
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinde olan Ahu Aysal, Elon Musk’a dava açacağını söyledi. Sosyetik isim Ahu Aysal, parası ile rezil olduğunu ve hayallerinin yıkıldığını da açıkladı. İşte detaylar...

Cemiyet hayatının tanınan isimlerinde olan Ahu Aysal, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Ahu Aysal yaptığı açıklamalarda, Elon Musk’a dava açtığını belirtti. Yıllar önce uzaya gidebilmek için bir şirket ile anlaştığını belirten sosyetik isim, anlaştığı şirketin Elon Musk’a satıldığını söyledi.

Ahu Aysal, uzaya gitmek için anlaştığı şirketin Elon Musk’a satılmasının üzerine hem parasından hem de hayallerinden olduğunu bu nedenle de Elon Musk’a dava açtığını duyurdu. Ünlü sosyetik isim Ahu Aysal, uzaya gitmek için yıllar önce 100 bin dolar ödediğini de açıkladı.

‘100 BİN DOLAR AZ PARA MI?’

Sabah Gazetesi’nden Evren Abdullahoğlu’nun haberine göre; Elon Musk’a dava açtığını da söyleyen Ahu Aysal aynı zamanda şu açıklamalarda da bulundu; ‘’Şirketi Elon Musk’a satmışlar. Onun firması ile mahkemeliğim, 100 bin dolarım gitti. Bu zamanda 100 bin dolar az mı?’’ Ahu Aysal’ın bu açıklamalarının ardından Elon Musk ya da sahip olduğu şirketi tarafından henüz bir açıklama gelmedi. Ahu Aysal, yıllar önce uzaya gidebilmek için anlaştığı şirket ile elde ettiği hakkı, şirketin Elon Musk’a satılmasının ardından tekrar elde edip edemeyeceği merak ediliyor.

PARAMLAR REZİL OLDUM

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden biri olan Ahu Aysal, yaptığı açıklamalarda Elon Musk’ın şirketi ile mahkemelik olduğunu ifade etti. Ünlü sosyetik isim Ahu Aysal yaptığı açıklamalarında şu cümleleri ile devam etti; ‘’Beni uzay ile ilgili çalışmalara da yollamışlardı. Yer çekimi olmayan ortamlarda uçaklarda gezmiştim. Paramla rezil oldum. Ya paramı verecekler ya da beni uzaya gönderecekler. Ama ben uzaya gitmeye razıyım. Mars’a kalmak üzere bile giderim. Pek normal değilim.’’ Elon Musk, son zamanlarda farklı konular ile gündeme sıklıkla geliyordu. Ancak son gündeme geldiği konu, diğer olaylardan oldukça farklı. Sosyetik isim Ahu Aysal ile Elon Musk arasındaki davanın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.