Yargı Dizisinin Savcısı Diziye Veda Etti! Savcı Pars’ın Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!

Yargı Dizisinin Savcısı Diziye Veda Etti! Savcı Pars’ın Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!
Kanal D de yayınlanmaya başladığı ilk günden beri büyük bir ilgi ile takip edilen Yargı dizisinde, Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’ın diziden ayrılması sosyal medyada gündem olmuştu. İşte detaylar...

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Yargı dizisinde sevilen karakterlerden biri olan Savcı Pars’a hayat veren Mehmet Yılmaz Ak diziye veda etti. Mehmet Yılmaz Ak’ın diziye veda ettiği sahne ise, sosyal medyaya damga vurmuştu.

Dizinin final sahnesi sosyal medyada büyük tepkilere neden olan kesik el görüntüsüyle ekranlara gelmişti. Son sahnede kesik elin kadraja girmesi büyük tepki topladı. Yapım şirketi de servis tarafından diziyi aniden bıraktığı yönünde eleştirilen Mehmet Yılmaz Ak açıklama yapmış ve yapımı daha önce bilgilendirdiğini ancak, kendisine bu konu hakkında herhangi bir yanıt verilmediğini ifade etmişti.

SAVCI PARS KAYBOLMUŞTU

Dizideki karakter Savcı Pars, kaybolmasının ardından kesik el ile ekranlara gelmiş ve bu sahne büyük tepkilere neden olmuştu. Oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın diziyi bırakması da izleyenler tarafında büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Mehmet Yılmaz Ak’ın yerine Yargı dizisine oyuncu Yurdaer Okur dahil olacak. Yurdaer Okur daha önce de Yargı dizisine konuk oyuncu olarak dahil olmuştu.

YURDAER OKUR KİMDİR?

48 yaşındaki oyuncu Yurdaer Okur, daha önceden birçok sevilen dizide rol almıştı. Rizeli olan oyuncu Yurdaer okur Hacettepe Üniversitesi devlet konservatuar tiyatro bölümünden mezun. Sevilen oyuncu Yurdaer Okur daha önce yargı dizisine konuk oyuncu olarak dahil olmuştu. Aynı zamanda Yurdaer Okur Yeter, Kefaret, Hakim, Kurtuluş Osman ve Karadayı gibi sevilen dizilerde de rol almıştı. Şimdiler ise ünlü oyuncu, Yargı dizisindeki Savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’ın diziden ayrılması ile daha önce konuk oyuncu olarak katıldığı Yargı dizisinin kadrosuna dahil olacak ve sevenleri ile Kanal D ekranlarında buluşacak. Yurdaer Okur’un diziye dahil olması ile işlerin hangi yönde ilerleyeceği ise, dizinin takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.