4 Ayda 20 Kilo Verdiren Diyet! Bu Adımlara Uyarak Siz De İdeal Kilonuza Ulaşabilirsiniz!

4 Ayda 20 Kilo Verdiren Diyet! Bu Adımlara Uyarak Siz De İdeal Kilonuza Ulaşabilirsiniz!
Fazla kilolardan kurtulmak ve hızlı bir şekilde hedeflemiş olduğunuz kiloya ulaşmak için istikrarlı olmak şarttır. Siz de bu yöntemler ile kilo konusunda kendinize yardım edin! İşte detaylar...

Sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak hemen hemen herkesin hayalidir. Fakat bazen düzensiz beslenme ile hareketsiz yaşam nedeni ile kilo alımı olabilir. Alınan kiloları da bir önce vermek için harekete geçmek son derece önemlidir. Metabolizma hızınıza bağlı olarak 4 ay içinde 20 kilo vermeniz için siz yardımcı olacak bu tavsiyeler göz atmak size iyi gelecek. İşte o tavsiye listesi.

KALORİLERİ AZALTIN

Kaloride açık olması kilo vermek için tüketilenden daha çok kalori harcanmasına neden oldu. Bunu da daha az kalori tüketimi yaparak ve daha çok fiziksel aktivite yaparak başlamak mümkün. Günlük olarak kalori alımını 500 ile 1000 kalori azaltmaya çalışmak iyi olur.

SAĞLIKLI BESLENMEYİ İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜN

Risksiz ve başarılı olan kilo kaybı için dengeli beslenme son derece şarttır. Mümkün olduğu kadar birçok farklı meyve, sebze, yağsız protein ve tam tahıl tüketmek faydalı olacaktır. İşlenmiş olan gıdalardan, tatlı yiyeceklerden ve yağ oranı son derece yüksek olan gıdalardan uzak durun. Bunun yanı sıra da ölçülü yemek ve öğün atlamamak da son derece önemlidir. Eğer kilonuzla alakalı olarak sorunlarınız varsa bunları göz önünde bulundurmak sizin için son derece faydalı olacaktır.

PORSİYONLARI KONTROL ALTINDA TUTUN

Porsiyonları kontrol altında tutmak kilo kaybı için son derece önemli bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır. Sağlıklı ve doyurucu beslenildiği zaman da kilo almak mümkün olabilir. Fakat porsiyonları küçük tutarak fazla kalori alımının önüne geçmek de mümkündür. Porsiyon boyutlarınızı düzenlemek için yardımcı olması adına daha küçük çaplı olan kaseler, daha küçük olan bardaklar ve aynı zamanda daha küçük yemekleri içinde barındıracak olan tabaklar kullanmak gereklidir. Porsiyonları küçük tutmak sizde yardımcı olacaktır. Kilo sorunu olanlar bu adıma da dikkat etmeliler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.