Kadınlar Süper Lig'inde derbi heyecanı nerede yaşanacak?

Kadınlar Süper Lig'inde derbi heyecanı nerede yaşanacak?
Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde derbi heyecanı başladı. Liderliğini devam ettiren Gaziantep ALG Spor, Pazar günü Kalyon Stadı’nda en yakın rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek. Çok sayıda taraftarın maça gelmesi beklenirken Pazar günü saat 15.00’da oynanacak olan maçta tek hedef kazanmak olacak.

Ligde geçtiğimiz sezon şampiyon olarak kupayı kaldıran Gaziantep ALG Spor, bu sezon aynı başarıyı elde etmek için yoluna lider olarak devam ediyor. Şu ana kadar aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Gaziantep temsilcisi, Pazar günü kendi sahasında en yakın rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek. Kalyon Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Taraftar sayısının çok olmasından dolayı stada alınan bu maça ilginin de büyük olması bekleniyor.
MAÇIN GELİRİ DEPREMZEDELERE
Gaziantep ALG Spor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan Süper lig karşılaşmasının bilet gelirleri depremzedelere verilecek. Gaziantep ALG Spor’un ev sahipliğinde oynanacak olan derbi müsabakasına Gaziantepli taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.