Ak Parti’de MHP,Chp’de Deva,Saadet ve Gelecek Partisi krizi

Ak Parti’de MHP,Chp’de Deva,Saadet ve Gelecek Partisi krizi

Ak Parti ve CHP’de ittifak krizleri Gaziantep’te büyük sıkıntılar yaratırken CHP’liler DEVA,SP, VE GELECEK Partisinin listelerde yer almasını istemedikleri parti kulislerinde konuluşurken aynı şekilde Ak Parti Gaziantep milletvekili listelerinde MHP’nin sıralamada 4. ve 8.sırayı istemesi hem CHP’yi hem de AK PARTİ’yi sıkıntıya sokarak partililerin büyük tepkisine neden oldu.

AK PARTİ MHP’Yİ LİSTESİNDE İSTEMİYOR

Ak Parti Gaziantep’te milletvekili aday adaylığı için başvuruların 120 geçeceği vurgulanırken Ak Parti Genel Merkezin talimatına göre Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı ittifak ortağı olan MHP BBP,HÜDA-PAR ve YENİDEN REFAH partisinin de listede yer alacağı belirtildi.Bunun üzerine Ak Parti Gaziantep teşkilatlarının Cumhur ittifakının diğer ortaklarının yer almasını istemediklerini ifade ettiler.

CHP’DE MİLLET İTTİFAKI İSYANI


CHP’nin Gaziantep milletvekiliği listesinde Millet ittifakı olan İYİ Parti hariç DEVA PARTİSİ,SAADET PARTİSİ ve GELECEK PARTİSİ milletvekilliği adaylarında 4,5 ve 6. sıraların verileceği dedikoduları CHP Gaziantep teşkilatını rahatsız ettiği ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.