Gaziantep'TE Deprem sonrası yeni moda “Tiny House”: Sadece 95 bin TL’ye 1+1 sahibi olun!

Gaziantep'TE Deprem sonrası yeni moda “Tiny House”: Sadece 95 bin TL’ye 1+1 sahibi olun!
Gaziantep veya Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, Gaziantep dahil 11 ilde büyük bir felaketle sonuçlandı. Depremde on binlerce beton binanın yıkılması ve ev fiyatlarının artması vatandaşları çok daha ucuz ve çevreci bir alternatife yöneltti: Tiny House! Sadece 95 bin liraya 1+1 fırsatı da denebilir!

6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilde faciaya sebep oldu. Kent merkezlerinin kullanılamaz hale geldiği ve on binlerce apartmanın çöktüğü felakette milyonlarca vatandaşımızın da barınma sorunu ortaya çıktı. On binlerce depremzede çadır kentlerde kalırken, bir yandan da yeni ev arayışın girdi.

Maraş’ta yaşanan depremden sonra fırsatçılar da piyasaya çıkmakta gecikmedi. Depremin ertesi günü, fiyatların özellikle Gaziantep ve Ankara gibi depremlere yakın şehirlerde yüzde 50’ye kadar arttığı görüldü. Türkiye’deki bir çok vatandaş hem ev fiyatlarının artması hem de beton binaların hayati tehlike oluşturması sebebiyle çok daha çevreci ve ucuz bir alternatife yöneldi: Tiny House!

MOBİL OLARAK KULLANILABİLİR ÜSTELİK PREFABRİKTEN DAHA UCUZ!

Son zamanlarda oldukça popülerleşmeye başlayan Tiny House için mobil ev de diyebiliriz. Bu evler, tıpkı bir römork gibi büyük bir kamyonun arkasına bağlanıp karavan olarak da kullanılabiliyor. Bu sayede, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde yaşayabiliyorsunuz. Üstelik prefabrik veya beton evden çok daha ucuz olacak şekilde.

Depremin olumsuz sonuçlarıyla karşılaşan kişiler prefabrik arayışına girmişken, prefabrik sektöründeki ani yükseliş Tiny House alternatifini ortaya çıkardı. Pek çok vatandaş, doğaya saygılı, basit tasarımlı ve uygun fiyatlı Tiny House’lara yöneldi!

30 METREKARELİK ŞİRİN BİR DÜNYA!

Tiny House tipindeki yapılar, genellikle 30 metrekare alana sahip olurlar. Buradaki mantık, fuzuli hiçbir şeyin evin içinde olmaması. Bu sayede küçük ama işlevsel bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Üstelik dilediğiniz takdirde Tiny House’a tekerlek takıp aracınızın arkasına da bağlayabilirsiniz.

Tiny House için fiyatlar pek çok prefabrik ve beton evden daha uygun. 95 bin liraya 1+1 özellikteki Tiny House’u kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.