Karaciğer Yağlanması Olanlar Dikkat! İbrahim Saraçoğlu’ndan Mucize Kür Tarifin!

Karaciğer Yağlanması Olanlar Dikkat! İbrahim Saraçoğlu’ndan Mucize Kür Tarifin!
Karaciğer yağlanması birçok kişide görülebilen ve farklı nedenlerden meydana gelebilen bir sağlık sorunudur. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, karaciğer yağlanmasını kesin olarak giderecek kür tarifini paylaştı. İşte detaylar...

Karaciğer yağlanması genel olarak fazla kilolu kişilerde ya da aşırı alkol tüketimi gerçekleştiren kişilerde meydana gelmektedir. Karaciğer yağlanması, kişilerin günlük yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen bir sağlık sorunudur. Karaciğerdeki yağlanma kişilerin sürekli olarak yorgun olmasına neden olmaktadır.

Kronik yorgunluk, kronik halsizlik, terleme ve karnın sağ üst kısmında sürekli hissedilen dolgunluk hissi, karaciğerde meydana gelen yağlanmanın etkisi olabilir. Bu gibi semptomları yaşayan kişilerin mutlaka bir uzaman görünmesi gerekmektedir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, karaciğer yağlanmasına çözüm olan kür tarifini paylaştı. Bu kür sayesinde, karaciğer yağlanma sorunu kolaylıkla giderilebilir.

BİRÇOK ETKEN KARACİĞER YAĞLANMASINA NEDEN OLABİLİR

Aşırı kilo ve aşırı alkol tüketiminin karaciğer yağlanmasına neden olabildiği gibi hareketsiz ve sporsuz bir yaşam tarzına sahip olunması, sağlıksız ve düzensiz beslenme alışkanlığına sahip olunması, karbonhidrat ağırlıklı tüketimlerin gerçekleştirilmesi de karaciğer yağlanmasına neden olabilen etkenler arasında yer almaktadır. Kişilerin sağlıklı bir vücut sistemine sahip olabilmesi için mutlaka düzenli ve dengeli bir beslenme alışkanlığı ile günde belli bir saat egzersiz yapma alışkanlığına sahip olması gerekiyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, karaciğer yağlanması için maydanoz limon kürünü önerdi.

YILDA İKİ KEZ 15’ER GÜN

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, maydanoz limon kürüne dair bilgileri paylaştı; ‘’Karaciğerin sağlıklı çalışabilmesi için en önemli kür maydanoz limon kürüdür, bunu unutmayın. Bu kür, karaciğerde birikmiş toksinleri atar, karaciğer yağlanmasını kesin olarak ortadan kaldırır. Sporla, diyetle başaramadığımız durumlarda maydanoz limon kürü imdadınıza yetişir. Karaciğer ne kadar yağlı ise, kalp krizi geçirme riskiniz de o kadar yüksektir. Ben yılda 2 kez 10 beşer gün bu kürü yapıyorum. Bu adeta bir mucize.’’ Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu aynı zamanda açıklamalarında şu bilgilere de yer verdi; ‘’Sekiz saat o uyuduğunuz halde hâlâ yorgun uyanıyorsanız çok büyük bir ihtimalle karaciğeriniz yağlanmış demektir.’’

MAYDONOZ LİMON KÜRÜ

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından açıklanan bu mucize kürü yapmak için ilk olarak 15-16 adet saplı maydanoz, bir adet limon bir su bardağı su robota eklenerek çekilir. Elde edilen yeşil postalı karışım sabahları aç karnına içilir. Bu kür, 15 gün boyunca yapılabilir. Karaciğerin yağlanmasını bitiren bu kür aynı zamanda, kolesterol düşürücü bir etkiye de sahiptir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.