Datça Palamutbükü Otel Tavsiyesi

Datça Palamutbükü Otel Tavsiyesi

Sakin ve huzurlu bir tatil denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri Datça Palamutbükü olmaktadır. Datça’nın 3 güzeli diye anılan yerlerden biri olan Palamutbükü, sahip olduğu temiz denizi ve uzun plajı ile birçok kişiye ev sahipliği yapmaktadır. Gerek ücretli, gerekse ücretsiz bir şekilde kişiler bu plajdan faydalanmaktadırlar.

Palamutbükü konaklama arayışınız olacaksa, karşınıza her türlü ihtiyaçları karşılayacak tesisler çıkacaktır. Ama huzurlu bir noktada olsun ve her yere yakın olsun istiyorsanız, Ege Masalı Butik Otel bu anlamda ihtiyaçlarınıza tam cevap verecek bir tesis olmaktadır.

8 odalı şirin bir aile işletmesi olan Ege Masalı Butik Otel, kendine ait otoparkı olması dolayısıyla sezonda park yeri aramak durumunda kalmaktan kurtarmaktadır. Palamutbükü otelleri arasında en iyi konuma sahip konaklama tesislerinden biri olan Ege Masalı, restoranlara, plaja ve marketlere yürüyerek en fazla 4 dakika mesafededir. Konum itibariyle, sezon kalabalığında araç kullanma mecburiyetini de ortadan kaldırmış oluyor.

Türkiye’de deniz ve plaj anlamında birçok büyüklü küçüklü koylara sahip olan Datça’nın en güzel noktası olan Palamutbükü, bu anlamda ihtiyaçları fazlasıyla karşılamaktadır. Ücretsiz kullanım imkanı tanıyan ve Palamutbükü Merkez’e çok yakın konumda olan bu bakir koylar, mutlaka görülmesi gereken yerler arasında yer alır desek yalan olmaz.

Datça’nın en güzel koyları, Palamubükü civarında bulunmaktadır. Palamutbükü’nde konaklama yaparken, günübirlik ziyaret edip dönebileceğiniz ve aynı gün içerisinde birçok noktada denize girme imkanı tanıyan yerleri, Datça koyları isimli yazımızdan yararlanarak öğrenebilirsiniz. Bakir kalmış ve bir o kadar da mükemmel denize sahip bu koylarda fotoğraflar çekilerek anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Tatil yaparken, huzur ve sakinliğe bir arada sahip olmak isteyen tüm müşteriler Ege Masalı Butik Otel imkanlarından faydalanmaktadır. Datça Merkez’e 25 dakika mesafede olan otelimiz, günübirlik Datça gezisi planlayan kişilere de en iyi alternatif olmaktadır. Knidos Antik Kent’e de 25 dakika uzaklıkta olan otelimiz, bu muhteşem güzelliği tatil planınızda görebilme imkanı tanımaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.