Aslı Enver Bebeği İçin Londra’ya Gitti! Sevilen İsim Doğumunu Londra’da Gerçekleştirecek!

Aslı Enver Bebeği İçin Londra’ya Gitti! Sevilen İsim Doğumunu Londra’da Gerçekleştirecek!
Sevilen oyuncu Aslı Enver, Berkin Gökbudak ile sessizce evlendikten sonra Türkiye’yi terk etti. Bu sırada Aslıhan verin hamile olduğu da duyulmuştu. İşte detaylar...

Aslı Enver daha önceleri şarkıcı Murat Boz ile bir olan birlikteliğinde sıklıkla magazin gündemine geliyordu. Bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkilerinde son veren Aslı Enver ve Murat Boz ayrıldıktan sonra birçok farklı isimle anıldılar.

Aslı Enver son olarak Berkin Gökbudak İlaç sessiz sedasız evlenmiş ve sonrasında ise, Aslı Enver’in hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Aslı Enver, İngiltere’de doğup büyümüş ve kızını da aynı şekilde Londra’da dünyaya getirmeyi planlıyor. Ekranların sevilen ismi Aslı Enver sessiz sedasız evlenerek hayranlarını ve sevenlerini büyük bir şaşkınlığa uğratmıştı. Şimdilerde ise, eşi ile birlikte Londra’da yaşamaya devam ediyor.

ALTI AYLIK HAMİLE

38 yaşında olan güzel oyuncu Londra’da doğmuş ve büyümüştür. Geçtiğimiz yıl Berkin Gökbudak ile dünya evine giren güzel oyuncunun, kısa bir süre sonra hamile oldu öğrenildi. Şu anda 6 aylık hamile olan Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ile birlikte Londra’ya yerleşti. 6 aylık hamile olan Aslı Enver bebeğini Londra’da dünyaya getirmek için hastane ve doktor arayışlarını başlattı. Aslı Enver’in bebeğini, kendisinin de doğup büyüdüğü Londra’da yetiştirmeyi planladığı ikili hakkında gündeme gelen haberler arasında yer aldı.

REKLAM TEKLİFİ YAĞIYOR

Genç ve güzel oyuncu Aslı Enver Türk televizyonlarında yayınlanan birçok başarılı yapımda yer almış ve dizilerin aranan yüzleri arasında olmuştur. 6 aylık hamile olan Aslı Enver’e şimdilerde ise birçok bebek firmasından reklam teklifi geliyor. Aslı Enver’in bir bebek markası ile 5 milyon liralık bir anlaşma imzaladığı biliniyor. Bu anlaşmanın yanı sıra güzel ve başarılı oyuncu Aslı Enver’e farklı reklam tekliflerinin de geldiği duyuruldu. 6 aylık hamile olan Aslı Enver şu sıralar eşi ile birlikte Londra’dan bebeğini dünyaya getirmek için hazırlıklarına tamamlıyor. Aslı Enver ve eşi Berkin Gökbudak’ın doğumdan sonra Türkiye’ye dönüp dönmeyeceği ise, henüz net olarak bilinmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.