Shiba Inu Shibarium Lansmanına Hazırlanırken Yeni Meme Coin Dog Dogecoin'in Peşindeyken Dogetti'nin Heyecan Verici Ön Satışlarını Kaçırmayın

Shiba Inu Shibarium Lansmanına Hazırlanırken Yeni Meme Coin Dog Dogecoin'in Peşindeyken Dogetti'nin Heyecan Verici Ön Satışlarını Kaçırmayın

Kripto piyasası şu anda düşen fiyatlarıyla sinirli bir boz ayıya benzeyebilir, ancak yatırımcıların moralini kesinlikle yükseltecek bir şey, 2023'ün en heyecan verici kripto ön satışlarından birinin keyfini çıkaran yeni bir mem parasıdır. Dogetti (DETI), bir kripto paradır. gözlerini iki büyük köpek olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu'ya (SHIB) diktiği için kaçırmazsınız. Yatırımcıların fazla bir güvence olmaksızın düşen varlıklar piyasasını incelemesiyle, bu Dogetti için en iyi an olabilir.

Bu arada, Shiba Inu'da heyecanla beklenen Shibarium'un lansmanı yaklaştıkça heyecan artıyor.

Dogetti Ön Satış Sırasında Sıcaklaşıyor

Dogetti, 500.000 $'lık satış elde ettikten sonra ön satışlarının 1. Aşamasını yakın zamanda tamamladı. Bu, kısa bir sürede üretilmiş çok etkileyici bir geri dönüş ve Dogetti jetonlarının bir maratondaki su şişeleri gibi nasıl hızlı ilerlediğinin altını çiziyor.

Peki kripto sizin işinizse neden bu kesinlikle düşünmeniz gereken bir şey?

Dogetti ile ilgili en önemli şey, topluluk ve güvenliğe odaklanarak sizi bir yatırımcı olarak korumaya çalışmasıdır. Mafya metaforlarına sarılmış aileye güçlü bir vurgu yaparak, DETI sahipleri arasında güçlü bir ortak amaç duygusu yaratmayı başarıyor, ancak bundan daha fazlasını yapıyor. Dogetti'nin ekosistemi, Dogetti'ye yatırım yapanların bir miktar etkiye sahip olmasını sağlama arzusunu yansıtıyor.

Bu, DETI ailesinin üyelerine yönelik Dogetti kazançlarının tahsis edilmesini sağlamayı içerir. Ayrıca, DogettiDAO özelliği sayesinde, Dogetti ailesinin bir parçası olan herkes, Dogetti'nin karar verme sürecinde seslerini temsil ediyor.

Belirteç sahiplerinin, hepsine fayda sağlayan bir şeyi paylaşan gerçek paydaşlar haline gelmelerini sağlar. Hesap verebilirlik yoluyla şeffaflık ve güvenlik yoluyla güven sağlar.

Şu anda Dogetti ön satışlarının ilk aşamalarında ve jetonları hızla satılıyor. Bu, meme madeni para arazisinin büyük köpeklerine dişlerini gösteren ve onları tahttan indirmeye çalışan bu heyecan verici kripto ailesine katılmak için en iyi fırsat olabilir.

Shiba Inu Yaklaşan Shibarium İle Heyecan Yaratıyor

Shiba Inu'da da heyecan verici şeyler oluyor. SHIB belirtecine bağlanacak olan Shibarium adlı yeni bir blockchain ağı geliştiriyor.

Shiba Inu'nun temeli olan Ethereum blok zincirinin üzerine inşa edilecek bir Katman-2 blok zinciridir. Katman-2 blok zincirinin tanıtımı, Shiba Inu'nun sisteminde daha yüksek taleplerle sorunsuz bir şekilde büyümesine ve çalışmasına izin veren bir ölçeklendirme çözümü olarak çalışacak.

IToken işlemleri sürecinin hızlanacağına ve kullanıcıların bu tür işlemler için ödediği vergilerin de düşeceğine inanılıyor.

Yeni blockchain ağı ayrıca Shiba Ina coinlerinin yok olmasına ve SHIB token arzının kalıcı olarak azalmasına izin verecek. Bu, kalan jetonların değerini sahiplerine dönüştürür. Bir SHIB jetonu satın almakla ilgilenen herkes için, Shibarium blok zinciri, kısa sürede onu piyasadaki en iyi mem parası haline getiren bir oyun değiştirici olabilir.

Dogecoin Neden Bu Kadar Zorlanıyor?

Dogecoin, CoinMarketCap'e göre değeri sürekli olarak düştüğü için Mart ayının başından beri kırmızı renkte işlem görüyor. Piyasa değeri şu anda 10 milyar doların altında ve geçen hafta değeri %10 azaldı.

Bir yandan, piyasa şu anda düşüş eğiliminde olduğu için Dogecoin'in paniğe kapılmaması gerektiğini düşünebilirsiniz. Ancak Dogecoin'i diğer kripto paralardan ayıran Elon Musk etkisi olarak bilinen bir değişken var. Dogecoin, uzun yıllar Musk tarafından savunuldu ve bu etki, ne zaman tweet atsa, en iyi mem parasını belli belirsiz ima etse bile, büyük fiyat artışlarına yol açtı.

Ancak Dogecoin'in fiyatı Musk tarafından olumlu yönde etkilenebiliyorsa, maalesef bunun tersi de geçerlidir. Daha yakın bir zamanda Musk, artık kripto yerine yapay zekayı tercih ettiğini tweetledi. Bu, DOGE'nin değeri ile yüksek profilli savunucuları arasındaki bağlantıyı göstererek Dogecoin'in fiyatını anında düşürdü.

Dogetti'de meydana gelen heyecan verici şeylerle ilgileniyorsanız ve bunları kaçırmak istemiyorsanız, aşağıya bakın: Presale: https://dogetti.io/how-to-buy

Website: https://dogetti.io/

Telegram: https://t.me/Dogetti

Twitter: https://twitter.com/_Dogetti_

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.