Hem Erkeği Hem Kadını Oldukça Duygusal! Bu Burçlar Göz Yaşına Hakim Olmakta Zorlanıyor!

Hem Erkeği Hem Kadını Oldukça Duygusal! Bu Burçlar Göz Yaşına Hakim Olmakta Zorlanıyor!
Hem kadınlarda hem erkeklerde en duygusal burçların hangi olduğu merak edilmekte. Hem duygusal hem de oldukça güçlü bir duruşu olan burçlar! İşte detaylar...

Birçok kişi burçların insan üstündeki etkisine inanmakta. Aslında pek çok bilimsel araştırmada burçların doğrudan insanlar üstündeki etkisini ortaya koymakta. Burçlara inanlar da en duygusal, oldukça sık bir şekilde ağlayan burçların hangileri olduğunu merak etmekte.

Hem kadınlar da hem erkeklerde en duygusal olan burçlar genel anlamda güçlü bir duruşun da sahibi olurlar. Karşısındaki insanların duygularına son derece önem veren burçlar, kısa bir zaman içinde empati kurarak duygu yoğunluklarını açığa çıkarırlar.

Yapılmış olan araştırmalara göre de en duygusal olan burçlar aynı zamanda en güçlü gözükmeye çalışan burçlardır. En çok ağlayan burçların sıralaması.

YENGEÇ BURCU

Genel özelliği alınganlık olarak öne çıkan Yengeç burcu, sadece alıngan olmasından değil aynı zamanda empatik olmasıyla da karşısındaki kişilerin duyusu ile dakikalar içinde gözyaşına boğulabilir. Modu yüksek olduğu zamanda ise neşesiyle bilinen Yengeç burçları modunu yakalayamazsa alıngan ve hassastır.

BALIK BURCU

En duyarlı burçlardan biri olan balık burçları, aynı zamanda bu duyarlığı sayesinde çok çabuk bir şekilde karşısındaki insanın duygusunu hisseder. Eğer karşınızdaki insan balık burcuysa ona derdinizi anlatmadan önce birkaç defa düşünmek iyi olur. Sizi üzen konu onu daha çok üzebilir.

BOĞA BURCU

Aklında daha çok kalbi ile hareket eden boğa burcu, en hassas burçtur. Merhametli olması onun en belirgin özelliklerinden biridir. Kalbi kırılmış olan bir boğa burcunu hayata geri döndürmek oldukça zor bir eylemdir.

ASLAN BURCU

Önder olması ile öne çıkan aslan burcunun ne kadar sulu gözlü bir burç olduğunu bilmiş olsaydınız, bir daha bir aslan burcuna duygularınızı anlatmak konusunda şüphe içinde olurdunuz. Her anlamda lider ve mükemmel olması ile ön plana çıkan aslanlar, son derece duygusal ve ağlak bir yapıdadırlar. Aynı zamanda her ortamdaki duruşu ile de dikkatleri üstüne çeken aslan burçları, bu görüntülerinin altında son derece duygusal bir yapıdadırlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.