2000’li Senelerin Vazgeçilmez Dizisi Lost Yeniden Ekranlarda Olacak! Sevilen Yapım Bu Sefer Belgesel Olacak!

2000’li Senelerin Vazgeçilmez Dizisi Lost Yeniden Ekranlarda Olacak! Sevilen Yapım Bu Sefer Belgesel Olacak!
2000’li senelerin efsanesi yeniden gündem! 2000’li senelerde vazgeçilmez yapımlardan biri olan Lost geri dönüş için hazırlanıyor. Ancak bu sefer dizi olarak yayında olmayacak. İşte detaylar...

2000’li zamanlara damgasını vuran Lost dizisi tekrardan gündeme geldi. Los dizisi ekranların vazgeçilmezleri arasında yer alırken aynı zamanda bugünün dizileri içinde ilham kaynağı olduğu kabul edilmekte. Bir zamanların efsane dizisi Lost, geri dönüş için düğmeye bastı. Fakat bu defa ekranlarda bir dizi olarak yer almayacak. İşte Lost hakkında merak edilen yeni haberin detayları!

LOST YENİDEN EKRANA TAŞINACAK

Efsane dizi Lost’tan geri dönüş adımı. 2000’lerin başında en iyi dizilerden biri olan Lost hakkında bir belgesel çalışması yürütülmekte. Henüz net bir yayın tarihi olması da, ‘Getting LOST’ (aynı anda hem Kaybolmak hem de Lost’u Anlamak anlamı taşıyor) adındaki film, dizinin tartışmaları ve kafalarda soru işareti bırakan sonucu için inceleme yaparken, aynı zamanda konu olduğu birçok sayıdaki hayran çalışmasını ve çok daha fazlasını da ekranlara taşıyacak.

İLHAM KAYNAĞI OLMUŞTU

The Last Blockbuster belgeselini de yöneten film yapımcısı olan Taylor Morden, yapılan basın açıklamasında, ‘Lost, ben de içinde olmak üzere pek çok insan için oldukça şey ifade eden bir yapımdı. Neler olacağını öğrenmek adına hepimizin haftadan haftaya TV başında toplandığı bir zamanda yayınlanmış oldu. Dizinin popüler kültür üstündeki etkisini kutlayan, yanlış adımları inceleyen ve aynı zamanda belki de Lost’un gerçek anlamını ortaya çıkaracak olan bir belgesel yapmak için istekliyim.’

TARİH BELLİ DEĞİL

Öte yandan ise dizinin yirminci yıldönümüne az bir zaman kalmışken, Netflix gibi akış devlerinin de keyif alınan TV serilerine öncülük etmesi nedeniyle Lost’u yeninden ‘ziyaret etmek’ herkesin isteyeceği bir durum olsa gerek. Dominic Monaghan, Michael Emerson, Evangeline Lilly, Matthew Fox, Daniel Dae Kim ve diğer birçok tanıdık ismin rol almış olduğu Lost’un hikayesi, açıklanamayan olayların meydana gelmiş olduğu gizemli bir adayı temel almıştı. Lost’un izlerini taşıyan belgesel için şu an net bir tarih verilmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.