İranlı Voleybolcu Ünlü Şarkıcı Lara’yı Kaptı! Sosyal Medya Yıkıldı! Ne Giymiş O?

İranlı Voleybolcu Ünlü Şarkıcı Lara’yı Kaptı! Sosyal Medya Yıkıldı! Ne Giymiş O?
Türk Popuna damgasını vuran Lara dünya evine girdi. Sosyal medyada düğünden çok Lara’nın estetikleri konuşuldu. İşte Lara’nın evlendiği İranlı voleybolcu ve düğünde olanlar…

Türk müzik dünyasının sevilen isimlerinden Lara, İranlı voleybolcu Mehdi Karimi ile hayatını birleştirdi. Tam bir estetik harikası olan şarkıcı, düğününde adeta peri masalı gibi bir görüntü sergiledi. Lara'nın gelinliği, zarifliği ve şıklığı ile göz doldurdu. Lara'nın düğününe katılanlar, gelinliğinin yanı sıra saç, makyaj ve takılarının da mükemmel uyum içinde olduğunu ifade ettiler. Şarkıcı, estetik operasyonlarıyla da dikkat çekiyor ve birçok kişinin beğenisini kazanıyor.

EN ÇOK ESTERİKLERİ KONUŞULDU

Dünya evine giren Lara yaptığı estetikler sebebi ile artık çok farklı bir kişi. Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından biri olan Lara, yıllar içinde birçok estetik operasyon geçirdiği konuşulan isimlerden biri. Bu operasyonlar arasında burun estetiği, liposuction, meme büyütme ameliyatı ve göz rengi değiştirme gibi işlemler yer alıyor. Lara'nın estetik operasyonlarının en dikkat çekici olanı, göğüslerine yaptırdığı silikon implantlar oldu. Şarkıcı, daha dolgun bir görünüm elde etmek amacıyla bu operasyonu tercih etti. Ayrıca, kilo vermesi sonucu da vücut hatlarını daha belirgin hale getirmek için liposuction yaptırdığı da konuşulanlar arasında.

Bunun yanı sıra, Lara'nın göz renginin değiştiği de sıklıkla konuşulan bir konu. Kendisi de bu konuda açıklama yaparak, renkli lens kullanarak göz rengini değiştirdiğini belirtiyor. Tüm bunlar sosyal medyada Lara’nın düğününden fazla konuşuldu.

SOSYAL MEDYADAN AŞK İLANI

43 yaşında olan ünlü şarkıcı Lara, Mehdi Karimi ile alakalı sosyal medya üzerinden ilanı aşk etti. Lara Karimi’yi çok sevdiğini, onun gibi bir adama sahip olduğu için çok mutlu olduğunu, böyle bir adamı tanıyıp tereddütsüz hayatına aldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi ve Karimi’ye “Dünüm, bugünüm, yarınım…” şeklinde seslendi.

Lara tarafından yapılan bu paylaşımda çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Pek çok yorumda Lara’ya mutluluk dilekleri iletilirken bazı yorumlarda bu ilişkinin uzun vadeli olmayacağı söylendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.