Araç Alacaklara Kar Getirisi Yüksek Model Fırsatı! Chery’den 11 Yeni Model!

Araç Alacaklara Kar Getirisi Yüksek Model Fırsatı! Chery’den 11 Yeni Model!
Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında artış devam ediyor. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar, bütçelerine uygun hem ikinci el hem de sıfır araç bulmakta zorlanıyor. İşte detaylar...

Hem sıfır otomobil piyasası hem de ikinci el otomobil piyasasında fiyatlar artmaya devam ederken, araç almak isteyen kişiler bütçelerine uygun araç bulmakta zorluk çekiyor. Uzun zamandır artan fiyatların gün geçtikçe artmaya devam etmesi, ara çalmak için hayal kuranların bu hayallerini gerçeğe dönüştürmelerini engelliyor.

Kar getirisi yüksek olan Çinli otomobil Chery’den yeni bir haber geldi. Chery; benzin, hibrit ve BEV olmak üzere birden fazla enerji türünü kapsayan 11 yeni modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Araç satın almak isteyen kişiler, Chery tarafından piyasaya sürülecek olan 11 yeni modeli merakla bekliyor.

CHERY BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Chery, 2023 yılının ocak ayında yıllık yüzde 16,5 oranında bir büyümeye sahip oldu. Chery’nin yüzde 16,5 oranındaki büyümesi ile 101 bin 379 adet araç satışı gerçekleştirdiği açıklandı. 2022 yılının haziran ayından bu yana arka arkaya 8 aydır yüz bin adetlik satış rakamını aşmış olan Chery, elde ettiği bu büyük başarıyı TIGGO 7 ve TIGGO 8 modelleri ile sağladı. Chery TIGGO 7 modelini 12 bin 768 adet ve TIGGO 8 modelini ise, 10 bin 856 adet sattı.

TÜM DİKKATLER CHERY’DE

Chery, piyasaya süreceği 11 yeni modeli ile 2023 yılında satış adedi, araç kalitesi ve müşteri itibarını daha da geliştirmek üzere küresel stratejisini teknoloji ile odaklamayı planlıyor. Bu plan kapsamında Chery; 2022 Dünya Üretim Konvansiyonu’nda TIGGO 8 Pro e+ konsept aracını benzin, hibrit ve BEV olmak üzere birden fazla enerji türünü kapsayan 11 aracının tanıtımını gerçekleştirdi. Chery tarafından sergilenen tüm araçlar üstün üretim, akıllı teknoloji ve yeni enerji teknolojilerini kapsıyor. 2023 yılı ile birlikte ileri teknolojileri seri üretimi almaya devam eden marka, yeni modellerin lansmanı ile küresel pazarda daha rekabetçi olacağını gösterdi. bu sayede Chery, yıllık hedeflerine de daha kolay bir şekilde ulaşabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.