Maydanoz Limon Kürünün Yapılışı! Ödem Söktürücü Kürün Birden Çok Faydası Var!

Maydanoz Limon Kürünün Yapılışı! Ödem Söktürücü Kürün Birden Çok Faydası Var!
Maydanoz limon kürünün nasıl yapıldığı merak edilmekte. Maydanoz limon kürünün yapılışı, faydaları ve kullanım alanları haberimizde. İşte merak edilen detaylar!

Vücutta kimi zaman ödemeler birikmektedir. Bu ödemelerin vücuttan atılmasının en etkili yollarından biri de maydanoz ile limon kürü yapmaktır. Bu ikilin karışımı ile vücutta birikecek olan zararlı maddeler ile bütün iltihabın ortadan kalkması mümkün. Pek çok alan içinde faydası olan bu kür birçok insan tarafından tercih edilip kullandığı görülmektedir. İşte maydanoz limon kürü hakkında detaylar!

BİRÇOK FAYDASI BULUNUYOR

Vücutta belli zamanlarda şişkinlikle ile buna bağlı olarak su birikintileri meydana gelir. Bunun ortadan kalkması adına pratik olay da gündeme gelmektedir. Bunların en birinci sırasında ise maydanoz limon kür yer alır. Bu kürlerin insana faydası olduğu için istenildiği her an da tüketilme özellikleri vardır.

MAYDANOZ LİMON KÜRÜNÜN YAPILIŞI

Metabolizmayı hızlandıran ve vücuttaki detoks etkisi meydan getiren bu kürün sivilcelere ve aynı zamanda birçok alana da iyi geldiği bilinmektedir. Kişi bu ürünü yapmak isterse, maydanoz ve limona gereksinimi vardır. Bu iki bitkinin antioksidan özellikleri sayesinde vücutta bulunacak veya oluşabilecek tüm toksinleri ortadan kaldırdığı görülmekte.

Maydanoz bol suda yıkanmalı. Sonrasında da bir fincan olabilecek şekilde limon suyunu bir kaba alın. Kaba eklenen bu limon suyundan bir bardak suyu da yine kaba ilave edin. Maydanoz, su ile limon suyunu robottan geçirdikten sonra pürüzsüz bir kıvam eldene edene adar püre haline getirin. 1-2 dakika süren bu işlemden sonra, aç ya da tok fark etmeksizin tüketin. Kür günde bir bardak içildiği zaman vücutta oluşmuş iltihap için oldukça faydalıdır. Şişlik olan bölgelerde de yok olma süreçleri de meydana gelecektir.

AKŞAMDAN SABAH İÇİN YAPILABİLİR Mİ?

Kür erken bir zaman içine yapılıp biraz beklediği zamanda herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Bundan dolayı da kişiler akşamdan hazırlamış olduğu kürü sabah uyandığından içebilir. Çok koyu olmasın diyenler de biraz daha sıvı kıvam ile içmesi mümkündür.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.