Gökten Yağmur Yerine Solucan Yağdı! Sosyal Medyada ‘Kıyamet Geldi’ Yorumları Yer Aldı!

Gökten Yağmur Yerine Solucan Yağdı! Sosyal Medyada ‘Kıyamet Geldi’ Yorumları Yer Aldı!
Çin’in başkenti Pekin’de herkesi şaşırtan bir olay gerçekleşti! Şehirde hem insanların hem de otomobillerin üzerine yağmur gibi gökten solucan yağdı! İşte detaylar!

Çin’in başkentinden akıl almaz bir olay meydana geldi. Başkent Pekin’de gökten yağmur yerine solucan yağdı. Hem araçların hem de insanların üzerine yağmur yağar gibi solucan yağdı. Herkesi şaşkına çeviren bu olay sonrasında, yetkililer de uyarı yaptı. Yetkililer evden çıkarken şemsiye kullanımı konusunda uyardılar. Gökten yağmur yerine solucan yağınca, görevlileri evlerinden dışarı çıkacak olan vatandaşların şemsiye kullanmaları konusunda uyardı.

ARAÇLARIN ÜZERİNE SOLUCAN YAĞDI

Çin’inin başkent şehrinde gökten solucan yağdı. İnsanların ve otomobillerin üzerine yağmur gibi solucan yağdığı görüldü. Herkes için şaşkınlık medyana getiren bu olay sonrasında yetkililer vatandaşlar için uyarı yaptı. Evden dışarıya çıkacak olan vatandaşların sokağa çıkarken yanlarından şemsiye bulundurmaları istendi. Sosyal medyada yer alan görüntüler hakkında ilginç yorumlar yapıldı.

SOSYAL MEDYADA İLGİNÇ YORUM

Başkent Pekin’den gökten solucan yağdı. Hem birçok insanın hem de birçok aracın üzerine yağan solucanlar, vatandaşlar tarafından telefon ile kayıt altına alındı. Görüntüler dünya gündeminde paylaşıldı. Paylaşılmış olan görüntülere denk gelen kimi sosyal medya kullanıcıları da konuya dair ‘kıyamet geldi’ yorumunda bulundular.

VATANDAŞLAR UYARILDI

Sosyal medyada yer alan bir videoya bakıldığında, bütün araç ile caddeleri yağmur gibi solucanların kaplamış olduğu görülmekte. Aynı görüntülerin devamında ise işe gitmekte olan ve günlük rutin işlerini yapan vatandaşların da solucanlardan korunmak adına şemsiye kullanmış oldukları görülmekte. Yetkililerin uyarısını dikkate alan vatandaşlar sokağa çıkarken yanlarında şemsiye almayı ihmal etmediler.

Meydana gelen durumla alakalı olarak Çinli yetkililer tarafından henüz bir açıklama gelmedi. Fakat ülkede yayın yapmakta olan bilimsel bir derginin yapmış olduğu analize göre ise solucanları şiddetli rüzgârın havaya kaldırıp sürüklediği ve başkent Pekin üstünde rüzgarın şiddetini azaltması sonucunda, solucanların yağmur gibi yere yapmış olduğuna dikkatler çekildi.

Kimi sosyal medya kullanıcıları ise bu yaşanan olayı kıyamet alameti olarak değerlendirdi. Aynı olay 2011 senesinde İskoçya’da meydana gelmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.