Küçük Arda’nın Son Hali Herkesi Şaşırttı! Ayberk Koçar 23 Yaşına Geldi!

Küçük Arda’nın Son Hali Herkesi Şaşırttı! Ayberk Koçar 23 Yaşına Geldi!
Yayınlandığı dönemde oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizi Aliye, oyuncularının şimdiki haliyle tekrar gündeme geldi. Dizide Arda karakterini canlandıran Ayberk Koçar, son hali ile herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

2004 yılına damga vuran diziler arasında yer alan Aliye, o dönemde en çok izlenen ve sevilen yapımlar arasında yer alıyordu. Başrollerinde Sanem Çelik ve Halit Ergenç’in yer aldığı Aliye dizisi, dizi severlerin hafızalarında yer etmiş yapımlardan birisi olmayı başardı.

Aliye dizinde Sanem Çelik’in canlandırdığı Aliye karakterinin oğlu olan Arda karakterine hayat veren Ayberk Koçar, en çok sevilen ve aranan çocuk oyuncular arasına girmeyi başarmıştı. Sevimli tavırları ile tüm Türkiye tarafından hayranlıkla izlenen küçük Arda, şimdi yeni hali ile herkesi şok etmeyi başardı.

FARKLI YAPIMLARDA ROL ALDI

Yeteneği ve sevimli yüzü ile dizilerin aranan isimleri arasına girmeyi başaran Ayberk Koçar, Aliye dizisinin ardından da farklı birçok yapımda yer aldı. Sevilen isim Ayberk Koçar, Pulsar isimli dizi de Çağlar karakterine hayat verdi ve dizinin başrollerinden biri oldu. İlerleyen zamanlarda oyunculuk eğitimi de alan Ayberk Koçar, Son Osmanlı Yandım Ali, Benim Hala Umudum Var gibi yapımlarda da yer aldı. Şimdilerde 23 yaşında olan yetenekli oyuncu, yeni hali ile herkesi şaşırtıyor.

SOSYAL MEDYAYI PEK KULLANMIYOR

Uzun zaman sonra tekrar gündeme gelen Ayberk Koçar, Instagram hesabını oldukça nadir kullanan isimler arasında yer alıyor. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden oldukça az paylaşım yapan Ayberk Koçar, yaptığı paylaşımlar da ise, büyük beğenileri ve yorumları toplamayı başarıyor. Kişisel Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda takipçilerini şaşırtan Ayberk Koçar, yaptığı fotoğraf paylaşımına gelen yorumlar ile gündem oldu. İşte sevilen oyuncu Ayber Koçar’ın son paylaşımına gelen bazı yorumlar;

  • ‘Bu nasıl değişim. İnanamıyorum!’
  • ‘Arda sana ne olmuş?’
  • ‘Şimdi bu delikanlı bizim minik Arda mı?’
  • ‘Bu çocuğun çok güzel bir geleceği olabilirdi, ne yapıyor acaba şu an?’
  • ‘Aliye’deki küçük Arda, ne güzel yüzlü büyümüş.’

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.