İlgiyle Takip Edilen Alparslan Büyük Selçuklu İçin Final İddiaları! Ekranlara Veda Etmeye Mi Hazırlanılıyor?

İlgiyle Takip Edilen Alparslan Büyük Selçuklu İçin Final İddiaları! Ekranlara Veda Etmeye Mi Hazırlanılıyor?
TRT1’in sevilen yapımlarından biri olan Alparslan Büyük Selçuklu ’da son durum! Sevilen dizi ekranlara veda etmeye mi hazırlanıyor? İşte merak edilen detaylar!

TRT1 ekranlarından büyük bir ilgi ile izlenmekte olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden birtakım gelişmeler. Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi arasında olan dizi merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz günler içinde de dizi ile alakalı olarak birtakım iddialar ortaya çıkmış oldu. Dizinin başrol ismi Barış Arduç’un yapmış olduğu açıklamalar sonrasında dizinin final yapıp yapmadığı merak edilmeye başlandı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi finale mi hazırlanıyor?

DİZİ KADROSUNDA PEK ÇOK TANIDIK İSİM YER ALIYOR

Barış Arduç, Fahriye Evcen, Barış Ağcı, Öykü Gürman ve de Gizem Karaca gibi pek çok tanıdık isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, büyük bir ilgi ile takip edilmekte. Dizi ilk zamanlar Melikşah dönemi ile başlamış olup daha sonrasında finale gidilip Alparslan dönemi ile devam etmeye dair bir karar almıştı. Bir yandan da Alparslan Büyük Selçuklu dizisi içinde peş peşe karakterler veda etmekte. Bunun üzere Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ne zaman sona ereceği merak edilmekte.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU FİNALE Mİ HAZIRLANIYOR?

Sevilen dizi Alparslan Büyük Selçuklu peş peşe gelen ayrılıklar dizi ile alakalı olarak final mı yapıyor söylemlerinin ortaya çıkmasına sebep oldu. Geçtiğimiz günler içerisinde dizinin başrol simi bir açıklama yaptı. Ünlü isim set yoğunluğundan dolayı ailesine yeteri kadar zaman ayıramadığını ifade etmişti.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç’un 3.sezon içinde olmaması dizi için devamlılığı sağlayamazken, final seçiminin kaçınılmaz bir seçenek olduğuna dair söylemler yer aldı. Bir habere göre de sevilen dizi Alparslan Büyük Selçuklu için son 23 bölüm kalmış oldu.

NET BİR AÇIKLAMA HENÜZ GELMEDİ

Öte yandan ise Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin bu sezon bitimi ile 60. Bölümü sonrasında final yapacağına dair tahminler var. Ancak kanaldan ve yağım şirketinden ise konuya dair herhangi net bir açıklama henüz yok.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.