İstanbul Havalimanı’ndan Bir Simit İçin Akıl Almaz Fiyat! Personel İndirimine Rağmen 97.5 TL Ödeme!

İstanbul Havalimanı’ndan Bir Simit İçin Akıl Almaz Fiyat! Personel İndirimine Rağmen 97.5 TL Ödeme!
İstanbul Havalimanı’ndan çalışmakta olan personelden yiyecek ücretleri için isyan! Sosyal medyada günde olan videoda bir personelin bir simit için 97.5 lira ödediği ortay açıktı! İşte detaylar...

İstanbul Havalimanı çalışanı ücretlere isyan etti. İstanbul Havalimanı çalışanı yiyeceklerin ücretleri için isyan bayrağını çekti. Sosyal medyada yayımlanan ve gündem olan bir videoda havalimanın çalışanın bir simit için fahiş fiyat ödediği ortaya çıktı. Videoda yer alan açıklamaya göre bir simit için 100 liraya yakın bir ücret ödediği anlaşıldı. Çalışan, tepkisini ‘şaka gibi’ diyerek sözlerine eklemiş oldu.

TEMEL GEREKSİNİMLER İÇİN İNANILMAZ ZAM

Havalimanlarındaki korkunç fiyatlara satılan yiyecekler ve içecekler vatandaşların tepkisine neden olmaya devam ediyor. Yiyecekler, su gibi benzeri temel gereksinimler dahi euro bazlı ücretlendirmeye göre daha pahalı kalan fiyatlar için sosyal medyadan yeniden gündem oldu. Vatandaşların tepkisi sürüyor.

YABANCI MÜŞTERİLER İÇİN DE UÇUK RAKAMLAR

Sadece Türk vatandaşlar değil aynı zamanda yabancı müşterilerin de rahatsızlığını dile getirmiş olduğu fiyatlar için bu sefer de havalimanı çalışanından tepkiler geldi. İstanbul Havalimanı’ndan video çekmiş olan bir havalimanı çalışanı, personel indirimi uygulanmış olmasına rağmen sucuklu simidin tam olarak 97.5 lira olduğunu açıkladı. Bu duruma havalimanı çalışanı isyan etti. Konuya dair bir video çekerek, sosyal medyadan paylaştı. Paylaşılan video sonrasında ise tepkiler giderek çoğaldı.

HAVALİMANI ÇALIŞANI İSYAN ETTİ

İstanbul Havalimanı’ndan mesaisini yürütmekte olan bir kadın çalışan konuya dair bir video çekti. Paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi; ‘Canım bir simit yemek istedi. Gittim kendime bir simit aldık. Hani içi kaşarlı olan, sucuklu, dopdolu diye geçmekte olan. Personel indirimli uygulanmış olmasına rağmen ne kadar ödemiş olabilirim? Şu simit için 97.5 TL. Şaka gibi bir durum değil mi?’ dedi. Havalimanı çalışanı kadın personel bu şekilde artan fiyatlar için tepkisini dile getirdi.

Paylaşılan video sonrasında ise sosyal medyadan gelen tepkiler büyüdü. Vatandaşların havalimanı içindeki korkunç fiyatlar için tepkisi sürüyor. Birçok insan bu durumdan rahatsız. Yabancı insanlar için de fiyatların fahiş olduğu belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.