Kardashian’ların “Sarı Saç” Modası: Kourtney’i Görenler Şok Geçirdi!

Kardashian’ların “Sarı Saç” Modası: Kourtney’i Görenler Şok Geçirdi!
Kardashian ailesi, sansasyonel ilişkileri ve moda tarzlarıyla dünya gündemine oturmaya devam ediyor. Ailenin en büyük üyesi Kourtney Kardashian, saç stilinde yaptığı değişiklikle herkesi şoke etti. Saçlarını kısacık kestiren ve sarıya boyatan Kourtney’i görenler “Kardeşi Kim’e özenmiş” dedi…

Kardashian ailesi, skandalları, sansasyonel ilişkileri ve moda tarzlarıyla dünya magazin gündemine oturmaya devam ediyor. Bu kez, Kardashian kardeşlerin en büyüğü Kourtney Kardashian, saç stilinde yaptığı değişiklikle olay oldu. Kourtney Kardashian, “drama yaratma” hakkını bu kez saçlardan yana kullandı!

3 çocuk annesi Kourtney, yaptığı ikinci evlilikle çok konuşulmuştu. Kourtney’in çocuklarının yanında eşiyle kurduğu erotik yakınlık, birçok uzman tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Kourtney, bu kez de moda otoritelerinin gazabına uğrayacak! Ünlü televizyon ikonunun saçlarını kısacık kestirip sarıya boyattığını görenler “Ne yaptın Kourtney?” dediler.

ESMER GÜZEL, SAÇLARINDA RADİKAL BİR DEĞİŞİKLİĞE İMZA ATTI!

Yıllardır uzun ve esmer saçlı olarak görmeye alıştığımız Kourtney Kardashian, saçlarını kısacık kestirdi ve sarıya boyattı. Kendisinden hemen önce kardeşi Kim Kardashian, Khloe Kardashian ve Kendal Jenner da saçlarını sarıya boyatmıştı. Kourtney’in yeni stilini görenler “kardeşlerine özenmiş” dedi.

Dünyaca ünlü moda otoriteleri, Kourtney’i eleştiri bombardımanına tutmaya başladı bile. Yahoo’dan Robyn Merret, ünlü yıldızın bu değişikliği hakkında “banal” dedi! Kourtney, sosyal medyada takipçileri tarafından da yeni tarzıyla çok eleştirildi. Kourtney’in takipçileri “Herkes sarışın olmak zorunda değil” yorumlarını yaptı.

EŞİYLE EROTİK YAKINLIKLARI ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLMUŞTU

Kourtney Kardashian, daha önce kardeşi Kim ile girdiği saç saça kavgalar ve eşiyle erotik yakınlığıyla eleştirilerin hedefi olmuştu. Kourtney Kardashian’ın, ilk eşinden olan çocuklarının gözünün önünde yeni eşiyle haddinden fazla yakın tavırları, birçok uzman tarafından olumsuz karşılanmıştı.

Kourtney sık sık yatakta eşiyle dudak dudağa pozlarını Instagram’a yükleyerek eleştirilere kulak asmadığını belli ediyor. Bunun yanı sıra “Keeping Up with The Kardashian” şovunun yıldızı, programda kız kardeşi Kim Kardashian ile girdiği saç saça kavgayla da gündem olmuştu. Kourtney, bu kez de yeni saçlarıyla çok konuşulacağa benziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.