Zekasına Güvenen Teste Buyursun: Hangisi Hamile Değil? Sadece 140 IQ’nun Üzerindekiler Çözüyor!

Zekasına Güvenen Teste Buyursun: Hangisi Hamile Değil? Sadece 140 IQ’nun Üzerindekiler Çözüyor!
İnternette dolaşan zeka testi görselleri, eğlenerek IQ seviyesini test etme fırsatı sağlıyor! İnternet alemine düşen bu son görsel testi ise, sadece 140 IQ’nun üzerindekiler 10 saniye içinde çözebiliyor. Zekanıza güveniyor musunuz? Öyleyse 10 saniye içinde cevaplayın: Hangisi hamile değil? İşte detaylar...

İnternet aleminde yer alan zeka testleri, birçok kişiyi hem eğlendiriyor hem de sıkı bir IQ testine tabii tutuyor. Görsel illüstrasyon ve illüzyonlardan oluşan bu resimlerde, şeytan resmen ayrıntıda gizli! Görsel zeka testlerinde yer alan soruları, yalnızca belli IQ sınıfına sahip olan insanlar çözebiliyor.

Zekanızı ölçmek için uzun uzadıya matematiksel testlerden geçmek zorunda değilsiniz. Ufak ayrıntıları fark edebilme ve çözme kabiliyetiniz, IQ’nuz hakkında derin ipuçları taşıyor. İnternete düşen bu son testte, IQ’nuzun 140 seviyesinde olup olmadığını anlayabilirsiniz! Üstün zekalılar hemen elindeki işi bıraksın ve teste buyursun!

GÖRSELDEKİ HANGİ KADIN HAMİLE DEĞİL?

Görselde yer alan 3 kadın, 3 farklı renkte kıyafete 3 farklı görünüşe sahip, yalnızca bir ortak noktaları var o da büyük göbekleri. Fakat bu görselde yalnızca iki kadın hamile ve bir kadın sadece rol yapıyor! Peki ama hangisi? Zekanızı test etmek için ayrıntılara iyice odaklandığınızdan emin olun, dikkatinizi toplayın ve teste buyurun.

Bazen en doğrusunu bulmak için, ayrıntılarda uzun uzadıya boğuluruz. Ama bu durumda aklımız ilk gelen cevap genellikle doğruyken, şüphe bizi yanlış seçeneğe sürükler. Bu yüzden doğru cevabı bulmanız için kısa bir süreniz var! Sadece 140 IQ’ya sahip olanlar doğru cevabı 10 saniyede bulabiliyor!

NEFESLER TUTULDU, İŞTE DOĞRU CEVAP!

Görselde yeterli süreyi harcayıp hangisinin hamile olmadığına karar verdiğinize göre, sıra cevabı açıklamaya geldi. Öncelikle senin cevabın için uygun gördüğün teoriyi duymayı çok isterdik ama aslında bu testin çok basit bir cevabı var. Zeka testlerinde pratik yaptıkça bu ayrıntılar çok daha kolay fark edilebilir. Bu testteki doğru cevap ise sarı kıyafetli kadın! Sarı kıyafetli olan kadının karnında, hamile taklidi yapmak için kullandığı bir yastık var.

Peki siz doğru cevabı bilebildiniz mi? Bir sonraki deneme için diğer testimizi bekleyin!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.