ABD Başkanında Kanserli Hücre Tespiti! Joe Biden’ın Göğsünden Alınan Lezyonda Çıkan Kanserli Hücrenin Şu An İçin Bir Tehlikesi Bulunmuyor!

ABD Başkanında Kanserli Hücre Tespiti! Joe Biden’ın Göğsünden Alınan Lezyonda Çıkan Kanserli Hücrenin Şu An İçin Bir Tehlikesi Bulunmuyor!
Amerika Başkanı Joe Biden’da kanseri hücre tespit edildi! Biden’ın göğsünden alınan lezyonun kanserli hücre olduğu öğrenildi! Fakat tedavi gerekmediği söylenildi! İşte detaylar...

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’ın doktorundan açıklama! Biden’ın doktoru Kevin O’Connor, Başkan’ın geçtiğimiz ay göğsünden biyopsi ile alınmış olan lezyonun kanserli olduğu ortaya çıktı. Fakat bu kanser hücresi şu an için herhangi bir şekilde tedavi gerektirmiyor. Doktorundan konuya dair açıklamalar gündemde yer aldı.

Beyaz Saray, Başkan Joe Biden’ın göğsünde meydana gelen lezyon için 16 Şubat 2023 tarihinde yapılmış olan biyopsinin sonucuyla alakalı olarak Doktor O’Connor, biyopsiyle alınan lezyonun bazal hücreli karsinom adı taşınan bir cilt kanseri türü olduğunu ifade ederek, bütün kanserli dokunun başarı ile alınmış olduğunu, açıkladı.

DOKTOR O’CONNOR EK TEDAVİYE GEREK OLMADIĞINI AÇIKLADI

Biyopsi bölgesinin çevresindeki alanın da elektrodesikasyon ile tedavisinin yapıldığını aktaran Doktor O’Connor, ek bir tedavi için gerek olmadığını ifade etti. Aynı zamanda doktor, O’Connor, bazal hücreli karsinom lezyonlarının da büyüme oluşumuna meyilli olmadığını açıkladı. Doktor, diğer taraftan bu lezyonların boyutlarının büyüme potansiyeli olduğunu da açıkladı. Biyopsi bölgesinin iyileştiğini aktarıp, Başkan’ın rutin kontrolleri gereğince de gözetim atlında durumunun takip altında olacağını aktardı.

BAŞKAN JOE BİDEN’IN GÖZETİM ALTINDA TUTULACAĞI AÇIKLANDI

Beyaz Saray, 80 yaşında olması sebebi ile Amerika kamuoyunda başkanlık görevini tam anlamı ile yerine getirip getiremeyeceği sıklıkla gündemde gelmekte olan Başkan Joe Biden’ın sağlık durumuyla alakalı olarak Doktor O’Connor’un ayrıntılı bilgiler içeren raporunu kamuoyu ile 17 Şubat 2023 tarihinde paylaşmıştı. Başkan Joe Biden’ın sağlık durumunun, başkanlık için gerekli olan görevlerini yerine getirmeye uygun olduğunu ifade eden Doktor O’Connor, Başkan Joe Biden’ın göğsünde meydana gelen bir lezyon için biyopsi yapıldığını fakat henüz sonuçların çıkmadığın aktarmıştı.

HALKIN TEPKİSİ MERAK KONUSU OLDU

Başkan Joe Biden’ın sağlık durumuyla alakalı olarak son gelişmeler bu şekilde açıklandı. Halkın, Başkanın sağlık durumuyla alakalı olarak yaşanan gelişmeler hakkında ne yorumda bulunacağı ise merak ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.