Otomobil Devi Nissan’dan Bölge Halkı İçin Yeni Kampanya! Depremzedeler İçin Yapılacak Yardım Kadar Araç Alacaklara İndirim!

Otomobil Devi Nissan’dan Bölge Halkı İçin Yeni Kampanya! Depremzedeler İçin Yapılacak Yardım Kadar Araç Alacaklara İndirim!
Otomobil devi Nissan’dan depremler alakalı olarak büyük bir kampanya geldi. Otomobil alacakların, deprem bölgesi için yapacakları yardım kadar satın alacakları otomobilden düşecek! İşte detaylar...

Kahramanmaraş depremleri sonrasında, bölge halkı için destekler sürüyor. Şimdi de araba markasının önde gelen isimlerinden biri olan Nissan, yaraları satmak için kampanya başlattı.

Otomobil devi Nissan deprem bölgesi için yardım elini uzattı. Nissan, deprem bölgesi için yeni bir kampanya başlattı. Oldukça ilginç olan kampanyanın detayları şirket tarafından paylaşıldı. Deprem bölgesi için yapılan yardımlar kadar, kendisinden otomobil alacakların, ödeyeceği miktardan düşmeye karar verdi! İşte kampanyanın detayları!

NİSSAN BÖLGE HALKI İÇİN YARDIM ELİNİ UZATTI

Oldukça sık tercih edilen otomobil markalarından biri olan Nissan, otomobil alacakların deprem bölgesine yapacağı yardım kadar araç fiyatından düşürecek. Bu kampanya sayesinde Nissan Türkiye, depremden etkilenmiş olan bölgeler için acil gıda ile acil giysi göndermek de içinde olmak üzere depremler sonrasında sağlamış olduğu desteği genişletmek adına müşterileri ve bayileri ile harekete geçmiş oldu.

GENEL MÜDÜRDEN AÇIKLAMA

Yapılan açıklamada, görüşlerine yer verilmiş olan Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem, ülkenin çok zor bir durumdan geçtiğini belirterek şu ifadelere yer verdi;

Yapabileceğimiz her bir yardımlar beraber, yaşanan depremlerden etkilenmiş olan vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmuş olup, onlar adına kurulacak yeni ve sağlam bir geçecek için destek olabilmeyi arzu etmekteyiz. Türkiye bizim evimiz ve biz Nissan olarak, bu felaketten etkilenmiş olan binlerce insana sağlam bir gelecek imkânı sağlamak ve çözüm yolları sunabilmek adına elimizden gelen her şeyi yapmak için sorumluluk hissediyoruz, dedi.

TAM TARİH BELLİ DEĞİL!

Nissan otomobilden gelen bu yeni kampanya, birçok araç alıcısının dikkatini şimdiden çekmeye başladı. Araç alacakların, deprem bölgesine yapacakları yardım nispetince, araç fiyatlarından düşmeye karar veren marka, bu kampanyanın tam olarak ne zamana kadar süreceğine dair henüz net bir bilgi açıklamadı. Yeni kampanya ile beraber, Nissan otomobil satışlarının da artması beklenmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.