Kral Charles’tan Prens Harry ve Meghan’a: “Alırım Anahtarını!”

Kral Charles’tan Prens Harry ve Meghan’a: “Alırım Anahtarını!”
Sansasyonel İngiltere Prensi Harry ve eşi Meghan, kraliyet ailesinden ayrıldığından beri attıkları adımla gündem oluyor. Kral Charles, Harry ve Meghan’dan, İngiltere’de kendilerine tahsis edilen evin anahtarlarını istedi…

Prens Harry ve eşi Düşes Meghan, kraliyet ailesinden ayrıldığından beri gündem olmaya devam ediyor. Yaşanan son gelişmeye göre, Kral Charles’ın Meghan ve Harry’den, İngiltere’de kendilerine tahsis edilen evin anahtarlarını aldığı ortaya çıktı. Charles, oğlundan aldığı konutu kardeş Andrew’a tahsis etmek için harekete geçti. Dünyaca ünlü kraliyet uzmanları Piers Morgan ve Tom Bower, kralın bu hareketini yorumladı.

Sussex düşesi Meghan, 2018'de evlendikten sonra merhum Kraliçe tarafından kendilerine verilen konutu boşaltmalarının istendiğini doğruladı ve şimdi kalan eşyalarının 10 yatak odalı kraliyet konutundan Kaliforniya'ya gönderilmesi için düzenlemelere başladığını bildirdi.

KRAL CHARLES, OĞLUNDAN ALDIĞI EVİ KARDEŞİ ANDREW’A TEKLİF ETTİ!

Alınan konut, Prens Andrew'a yaşaması için teklif edildi, ancak York Dükü Andrew, 20 yıldan fazla bir süredir yaşadığı ve sevgilisiyle paylaştığı Windsor'daki Kraliyet Köşkü'nden ayrılmak istemiyor. Kraliyet uzmanı Tom Bower, Harry'nin her şeyi anlatan anı kitabı Spare'e atıfta bulunarak şunları söyledi: "Harry ve Meghan, Harry'nin utanç verici kitabı ve verdiği röportajlarla kralı kışkırttı."

Sussex Düşesi'nin bir arkadaşının, iddiaları ilk kez yayınlayan The Sun'a Sussex'lerin gelişme karşısında "şaşkına döndüğünü" söylediği aktarıldı. Sussex düşesi talebin üzerine "Her şey çok nihai ve acımasız bir ceza gibi geliyor." Demiş.

KRAL, ZARAR GÖREN MONARŞİYİ KURTARMAYA ÇALIŞIYOR

Piers Morgan, Kral Charles'ın monarşiyi kurtarmak için Sussex’lerin tahliyesini emrettiğini söylüyor 2 Mart Perşembe günü TalkTV programı Piers Uncensored'da konuşan Morgan, "Monarşiyi ve itibarını, onu çöpe atıp yerle bir etmek isteyen bu iki alev makinesinden kurtarmak için hareket ediyoruz" dedi.

Morgan, Prens Harry ve eşinin "kraliyet unvanlarını yüz milyonlarca dolar için satmaya niyetli kötücül bir ikili" olduklarını düşündüğünü söyledi ve aileleri için "zarara" neden olduklarını ekledi. Taç giyme törenine katılmalarının gerekip gerekmediğini tartışan Morgan, çifte "geçmiş olsun" diyerek törene katılmalarını istemediğini ifade etti.

"Charles ve Camilla olsaydım... İkisine de elimden geldiği kadar güvenmezdim," dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.