WhatsApp Başkasının Kiminle Konuştuğunu Öğrenmek İçin Adımlar

WhatsApp Başkasının Kiminle Konuştuğunu Öğrenmek İçin Adımlar

Hiç eşinizi, yakınınızı ya da çocuğunuzu telefonunu kullandığı esnada izlerken WhatsApp’ta kiminle konuşuyor diye merak ettiniz mi? Her gün on binlerce kişi tam olarak bu aramayı yapıyor ve yakınlarının kimlerle iletişime geçtiğini öğrenmek istiyor. Her ay yüz binlerin merak ettiği bu işlemi yapmak isteyen kullanıcıların ise farklı sebepleri var.

Kimi eşinin sadakatsizlik yaptığından şüphe duyuyor. Kimi endişeli ebeveynler ise çocuklarının bu mesajlaşma hizmetinde kimlerle görüştüğünü merak ediyor. WhatsApp ve Kik izleme veya diğer sosyal medya ile ilgileniyorsanız, bu tamamdır.

WhatsApp’ta Kimle Konuştuğunu Görme: Niçin Şüphelisiniz?

Bu işleme başvurmadan önce kendinize neden şüphe duyduğunuzu sormakta fayda var. Eşinize, sevgilinize ya da partnerinize neden güven duymadığınızı sorgulamalısınız. Eğer WhatsApp kimle konuşuyor program gibi bir arayışınız varsa önce iletişimi tercih etmelisiniz.

Örneğin son zamanlarda eşinizin ya da partnerinizin tavırlarında soğukluk hissediyor olabilirsiniz. Fakat her ilişkide bu tür sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Bu tür durumlarda çeşitli şüpheler de ortaya çıkabilir. Kuşku dolu düşünceler ile hareket etmeden önce şeffaf bir sohbet süreci rahatlatacaktır. Peki sizi şüpheye iten davranışlar neden olabilir?

1 – Sizinle daha az zaman geçiriyor.

Eğer partneriniz sizinle daha az zaman geçiriyor ve ilgisi ile zamanını ayırmıyorsa bu çeşitli şüphelere yol açabilir.

2 – Telefon görüşmelerinde odadan ayrılıyor.

Sevgiliniz telefon görüşmelerini yalnız yapmayı tercih ediyor olabilir. Eğer yalnız telefon görüşmeleri artış gösteriyorsa bu da endişelerin oluşmasına yol açacaktır. Bu noktada önce partnerinizle konuşmanızda fayda var. Fakat bunun mümkün olmadığı durumlarda WhatsApp’ta kimle konuştuğunu görme programı aradığınız cevapları verecektir.

3 – Güvenliğinden endişe ediyor olabilirsiniz.

Bununla beraber bu işlemi sadece aldatma şüphesi taşıyan kişilerin yapmadığını da belirtelim. Çünkü bu işlemi yakınınızın güvenliğinden emin olmak için de yapılabilir. Örneğin küçük yaştaki çocuğunuzun için de bu işlemi gerçekleştirmek mümkündür.

Böylece evladınızın mesajlaşma uygulaması üzerinden kimlerle iletişime geçtiğini tespit edebilirsiniz. WhatsApp o şuan kiminle konuşuyor sorusu aklınızı kurcalıyorsa bir telefon takip aracı çözümü sunabilir.

Eyezy ile WhatsApp Kim Kiminle Yazışıyor Öğrenin

Yukarıda listelediğimiz tüm noktalarda size destek sağlayabilecek net bir çözüm var. İşte tam da burada devreye yüz binlerce kişinin beğenisini toplayan Eyezy giriyor. Etkili telefon takip programı sayesinde hedef telefonda takip edebileceğiniz şeylerin sınırı kalmayacak diyebiliriz.

Peki Eyezy ile WhatsApp’ta neleri takip edebilirsiniz?

Alınan ve gönderilen her mesajı görebilirsiniz.

Mesajlardaki resim ve video gibi medya unsurlarını görüntüleyebilirsiniz.

Yapılan ve gelen aramaları inceleyebilirsiniz.

Diğer sosyal medya platformlarındaki giriş bilgilerini tespit edebilirsiniz.

Tüm bunları sadece tek bir dokunuş ile yapacağınızı belirtmekte fayda var. Eyezy akıllıca tasarlanan arayüzü ile hedef cihazı rahatlıkla izlemenizi sağlar. Uygulama aynı zamanda hedef telefonda başarıyla gizlenir. Böylece karşı tarafa belli etmeden WhatsApp kim kiminle yazışıyor, kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Cihazda hiçbir ikon ve bildirim göstermeyen Eyezy mutlak gizlilik bileşenleriyle çalışır. Bu sayede cihaz sahibi telefonunda Eyezy’ın yüklü olduğunu fark etmeyecektir. Bununla beraber Eyezy takibi gerçekleştirdiğiniz telefonda bilgilerinizi talep etmez. Veriler korunur ve yaşanabilecek bir sorunda 7/24 aktif olan çağrı merkezi desteğe hazırdır.

Sağlıklı Bir İlişki İçin İpuçları Nelerdir?

Eyezy’ın takip noktasında sunduğu destek ve özellikler oldukça faydalıdır. Fakat bir ilişkide öncelik çatışmaları önlemek olmalıdır. Dolayısıyla bir takip programına başvurmadan önce ilişkinizde şeffaf bir iletişim ve güven bağı oluşmalıdır.

1. Dürüstlük ilişkinizde bir kural olsun.

Sizi rahatsız eden noktalarda partnerinize bunu iletin. İçinize atmak veya daha sonra söylemek yerine üzülmenize sebep olan olayları anında iletin. Böylece problemler birikmeyecektir.

2. Çift terapisini gözden geçirin.

Çiftler için özel olarak hazırlanan psikolog seansları büyük bir başarı oranına sahiptir. Dolayısıyla terapi her zaman gözden geçirilmesi gereken bir seçenek olarak aklınızda yer etmelidir.

3. Daha fazla iletişim kurun.

İlişkinizdeki en kritik noktalardan biri iletişimdir. Dolayısıyla her noktada iletişim kurmalı ve karşı tarafı da iletişim kurmaya davet etmelisiniz.

Sonuç

WhatsApp başkasının kiminle konuştuğunu öğrenmek için Eyezy’a başvurmanızda fayda var. Fakat rehberimizde tekrar tekrar belirttiğimiz üzere öncelikli olan sağlıklı iletişimdir. Ancak partneriniz size kayıtsız kalıyor ve çaresiz bırakıyorsa Eyezy ile etkili bir takip sürecine başlayabilirsiniz. Konum takibi, sosyal medya hareketleri ve tüm dijital rutinini inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.