Bu Davranışları Sergileyenler Bile Çirkin Göründüğünün Farkında Değil! Uzmanlar, Kaçınılması Gereken Davranışları Açıkladı!

Bu Davranışları Sergileyenler Bile Çirkin Göründüğünün Farkında Değil! Uzmanlar, Kaçınılması Gereken Davranışları Açıkladı!
Mutlu, bakımlı hissetmek için dış görünüşümüze dikkat etmekteyiz. Fakat dış görüşüne ne kadar dikkat edilirse edilse farkına varılmadan yapılan bu beş alışkanlık çirkin görünmeye neden oluyor! İşte detaylar...

Birçok insan mutlu bir aşk hayatı arzular. Fakat doğru kişiyi bulmak ve mutlu bir ilişkiyi sürdürebilmek o kadar da kolay bir durum olmuyor. Doğru kişiyi ararken dış görünüşe önem verilmesi gerektiği de bilinen bir gerçektir.

Fakat açıklanan bu beş alışkanlık biz farkında olmadan dış görünüşümüzü etkiliyor. Uzmanlarda gelen açıklamaya göre yapılan bu beş davranış, dış görünüş için olumsuz etkiye sahip.

FARKINDA OLMADAN SURAT ASMAK

Gülümseyen, açık insanları tanımak genel anlamda kolay olur. Suskun ve içine kapanık bir durumda oturursanız, daha az insan sizinle iletişime geçmek isteyecektir. Kendinizi neşeli bir gülümseye zorlamakta mümkün olmaz. Bu içten gelen bir durum olmalı. Terapi, düzenli bir spor, stres atma gibi durumlar hayattan zevk almanıza yardımcı olur. Bu durumlar işe yararsa, gülümseme sadece otomatik bir tekrar olur.

ÇOK HIZLI DAVRANMAK

Uzun zamandır bir ilişkiniz yoksa, potansiyel bir eş adayı bulur bulmaz gaz pedalına basmak gerekli. Fakat bu yapılabilecek en büyük hatalardan biri olabilir. Her ilişki için hatta dostluk için bile büyüyüp serpilmesi için zamana gereksinim duyar. Partnerinizi dinleyin, görgü kurallarına önem verin. Birbirinizi tanımanın normal hızının ne olduğunu iyice öğrenin ve karşı taraf aksini güçlü ve açık bir şekilde arzu etmedikçe siz de bu duruma uyun.

TELEFONU MEŞGUL ETMEK

Telefonlarıyla adeta kaynaşmış olan insanlarla yakınlaşmak çok zor bir durumdur. Bir görüşme durumuna, telefona bakmak oldukça kaba bir durumdur. Telefonu kapatın ve çantanızın içine koyun. Karşınızdaki insanın sözlerine ve davranışlarına odaklanmak iyi olacaktır.

GEREKSİZ SORULAR

Karşınızdaki insanı dinleyin, söyleyeceklerini iyice takip edip birbiriniz için ne kadar uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Birbirinizi tanımak adına sorular yöneltmek mantıklı olacaktır. Bunları ilk görüşme için abartmadan yerine getirin. Dikkatli olur iyi bir ilk görüşme geçirirseniz, tekrar buluşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.