Trans Tecavüzcü İki Kadına Saldırmaktan 8 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı!

Trans Tecavüzcü İki Kadına Saldırmaktan 8 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı!
Tecavüzcü Isla Bryson, “Adam Graham” adında bir adam olarak işlediği çifte tecavüzden sekiz yıl hapis cezasına çarptırıldı…

Sapık, savunmasız iki anneye cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulunduktan sonra bu sabah Edinburgh'daki Yüksek Mahkemede mahkum edildi. 31 yaşındaki Bryson'a 11 yıl uzatılmış hapis cezası verildi, bunun sekizi gözaltında geçirilecek ve ardından serbest bırakıldığında ehliyeti üç yıl uzatılacak.

Yargıç Lord Scott, Bryson'a şunları söyledi: "Savunmasızlığınız, bu iki kadına yaptıklarınızın mazereti olamaz." Clydebank'tan Bryson'ın savunmasız kurbanlarını avladığını ve kendilerini güvende hissetmeleri gereken kendi evlerinde onlara tecavüz ettiğini söyledi. Bryson, yüksek bir yeniden suç işleme riski taşıyordu ve serbest bırakıldıktan sonra denetlenmesi gerekecekti. Mahkeme, Bryson'ın hâlâ inkar içinde olduğunu belirterek, "Kendinizi kurban olarak görüyorsunuz, değilsiniz." Dedi.

MAHKEMENİN BÜTÜN DURUŞMALARINDA PEMBE BİR CEKET GİYDİ!

Bryson siyah tayt ve cinsel suçlunun geçen ayki duruşması boyunca giydiği aynı şok edici pembe ceketi giymişti. Kaderini duymak için iskelede otururken sapık kapüşonluydu ve ceza verildiğinde hiçbir duygu göstermedi.

Bryson'ın savunmasız iki anneye 'penisi' ile tecavüz ettiği iddiasıyla Glasgow'daki Yüksek Mahkemede yargılandığını ilk kez The Sun ortaya çıkardı. Beş günlük bir duruşmada, Bryson'ın 2016 ve 2019'da erkek olarak yaşarken kurbanları avladığı, ancak cinsel saldırılarla suçlandıktan sonra kadın olarak yaşamaya başladığı görüldü. Duruşma sırasında, Avukat Yardımcısı John Keenan KC, Bryson'ın cinsiyet değiştirme işlemini tamamlamak için ameliyata başlama sürecinde olduğunu ortaya çıkardı.

TECAVÜZ SUÇLARINDAN SONRA HORMON TEDAVİSİ ALMAYA BAŞLAMIŞ

Mahkeme, seks canavarına gelecek yıl içinde daha fazla hormon tedavisi reçete edilmesi için klinikte bir randevu aldığını ortaya çıkardı. Ancak Bryson geçiş yapmaya başlamadan önce, kurbanlarından biri, 2016'da Badoo arkadaşlık sitesinde ilk kez takıldıktan sonra "kaslı" bir adam olan Adam Graham ile nasıl tanıştığını anlattı. İsmi açıklanmayan kurban, Adam hakkında “Çok kaslı ve yakışıklıydı. Kesinlikle erkek gibi görünüyordu, onun böyle bir yönelime sahip olacağını düşünemezdiniz.” Dedi. Tecavüzcü adam, tanıştıkları akşam kurbanın kendisini eve bırakırken evinde tuvalete girip giremeyeceğini sormuş ve sonra kurbana tecavüz etmiş.

Eski erkek ve şimdinin transeksüeli, 8 yıl boyunca işlediği suçlardan cezaevinde kalacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.