Primemall AVM neden açılmıyor?

Primemall AVM neden açılmıyor?
Gaziantep'te depremin ardından birçok Alışveriş Merkezi hizmete açılırken, Primemall AVM'nin henüz faaliyetlerine başlamaması dikkat çekti. Primemall AVM'nin hasardan dolayı açılmadığı iddiaları sonrası, AVM Yönetiminde yapılan açıklama geldi., Açıklamada, AVM'nin hasarsız olduğu ve artçı depremler nedeniyle faaliyetlerine başlamadığı kaydedildi.

Kahramanmaraş merkezli depremler aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 11 ili olumsuz etkiledi. Büyük yıkıma neden olan deprem sonrası Gaziantep’te normalleşirken, kentteki dev Alışveriş Merkezleri de faaliyetlerine başladı.

Diğer AVM’lerin faaliyete başladığı kentte Primemall  AVM’nin hizmetlerine başlamaması dikkat çekti. Gündeme gelen iddialarda AVM binasının hasarlı olduğu ileri sürüldü.

AVM YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

Primemall AVM yönetiminden söz konusu iddialara yanıt geldi. AVM Yönetiminden yapılan açıklamada, ‘’ Alışveriş Merkezimiz; Çevre, Şehircilik, İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileri tarafından ve deprem konusunda uzman, bağımsız uluslararası yapı mühendisliği firması tarafından incelenmiş, yapının kullanımı ile ilgili endişe oluşturacak hiç bir bulguya rastlanmamıştır. Alışveriş Merkezimizde  herhangi bir yapısal sorun olmamasına karşın artçı depremler devam etmektedir. Bu nedenle çalışanlarımızın ve ziyaretçilerimizin güvenliği birincil önceliğimiz olup; tüm açılış hazırlıklarımızı titizlikle yürüttüğümüzü bildirmek isteriz. Bu zor günleri birlikte atlatacağımıza inanıyor; depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz’’ ifadeleri yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.