Ego Dizisine Yeni İsim Transferi! Yasak Elma Dizisinin Sevilen İsmi Ego’da Sevenleri İle Buluşacak!

Ego Dizisine Yeni İsim Transferi! Yasak Elma Dizisinin Sevilen İsmi Ego’da Sevenleri İle Buluşacak!
Ekranlarda yeni yapımlar yer almaya devam ediyor. Son dönemlerde seyircisi ile buluşan yeni diziler, herkesi ekran başına kilitlemeyi başardı. Bu diziler arasında yer alan Ego’da büyük bir ilgi gördü. İşte detaylar...

5 Şubat günü Fox ekranlarında yayına başlatan Ego dizisi, ilk bölümü ile geniş bir izleyici kitlesine erişmeyi başardı. Dizinin yayınlanmadan önceki tanıtımı, birçok kişiyi etkilemiş ve meraklı bir bekleyiş içerisine girilmesine neden olmuştu.

Heyecanla bekleyen izleyici, 5 Şubat akşamı ekranlara gelen dizinin ilk bölümünden sonra bekleyişlerine değdiğini ifade etti. İlk bölüm ile seyircisini yakalamayı başaran Ego dizisinin baş rollerini Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz paylaşıyor. İki isim daha önce de farklı projelerde birlikte rol almış ve o projelerde de oldukça beğeni toplamıştı.

ZEHRA ARGUN EGO DİZİSİNDE

Ekranların sevilen bir başka dizisi Yasak Elma’da uzun süre rol alan ve Zehra Argun karakterine hayat veren Şafak Pakdemir’in Ego dizisinde rol alacağı açıklandı. Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın rol aldığı Ego dizisi, yayınlandığı ilk bölüm ile seyircisine kendini sevdirmeyi başardı. Beğenilen yapımda, hemen hemen herkesin Yasak Elma dizisinden tanıdığı Şafak Pakdemir’de rol alacak.

ESİN KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Şafak Pakdemir’in Ego dizisinde Esin karakterine hayat vereceği öğrenildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; büyük bir borçla karşı karşıya gelen Erhan’ın patronu Sibel’in teklifi ile değişen hikayesini konu edinen dizi de Şafak Pekdemir ‘Esin’ karakterine hayat verecek bilgisi aktarıldı.

ŞAFAK PAKDEMİR’İN ROL ALDIĞI DİZİLER

Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncuları arasında yer alan Şafak Pakdemir ilk olarak 2010 yılında Türk Malı dizisinde ekranlarda yer adlı. Sevilen isim 2011 yılında Şüphe isimli dizide Aslı karakterine hayat verdi. 2012 yılında yayınlanmaya başlayan Leyla ile Mecnun'un 3. sezonuna Nisan karakteri ile dahil oldu. Şafak Pakdemir, 2015-2016 yılları arasında Asla Vazgeçmem isimli dizide de rol aldı. 2018 yılında ise, Yasak Elma dizisinin ilk 4 sezonunda Zehra Argun karakterini canlandırdı. Aynı zamanda sevilen isim İncir Reçeli 2, Deli Aşk, Barış Akarsu Merhaba ile Deniz ve Güneş gibi sinema filmlerinde de rol aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.