THY Bölge Halkı İçin Destek Olmaya Devam Ediyor! İnsani Yardım Taşıyan Uluslararası Uçakların Bakımlarını Ücretsiz Olarak Yapacak!

THY Bölge Halkı İçin Destek Olmaya Devam Ediyor! İnsani Yardım Taşıyan Uluslararası Uçakların Bakımlarını Ücretsiz Olarak Yapacak!
THY’nin deprem bölgesi için seferberliği sürüyor. THY Teknik, ülkeye yardım getirmek için gelen uluslararası hava yolu şirketleri için işçiliği ücretsiz olarak bakım hizmeti veriyor! İşte detaylar...

Kahramanmaraş depremleri sonrasında bölge halkının yaraları sarılmaya devam ediliyor. THY adeta bölge halkı için seferber olmuş durumda. Öncesinde ücretsiz olarak yaptığı uçuşlardan sonra bölge halkı için istihdam olanağı da tanıdır.

THY şimdi ise yeni bir hizmet ile bölge halkı için yardım elini uzatmış oldu. Depremden sonra, yardım taşıyan uluslararası hava yolu şirketleri için işçiliği ücretsiz olarak uçak bakım hizmeti verecek.

UÇAKLARIN BAKIM İŞÇİLİĞİNDEN ÜCRET ALINMAYACAK

Tüm ülkeyi acıya boğan, herkesi derinden etkileyen depremlerden sonra birçok yurt dışı ülkesinden destek geldi. Madden ve manen yardımlar ile bölge halkının yaraları sarılmaya çalışıldı. Yurt dışından bölge için çok miktarda insani yardım ile birçok arama kurtarma ekibi yollanmış oldu.

10’DAN ÇOK ÜLKEYE HİZMET SUNULDU

THY Teknik ise, dünyanın birçok yerinden gelen yardımlar ile destek için teşekkürlerini sunmak amacıyla da bölgeye insani yardım ile arama kurtarma ekiplerini ulaştırmak adına sefer düzenleyen uluslararası hava yolu şirketleri için işçiliği ücretsiz olacak şekilde bakım hizmeti sağladığını açıkladı. Şimdiye kadar da Almanya, ABD, Libya, Hollanda, Çin ve Vietnam’ın aralarında yer aldığı 10’dan çok ülke için hava yolu şirketine bu kapsamda hizmeti sunmuş oldu.

BAŞKAN BOLAT AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan TYH Teknik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ise, bayrak taşıyıcı olarak iştirak şirketleriyle bütün imkanlarını vatandaşlar için seferber ettiklerini açıkladı. Ahmet Bolat sözlerine şu şekilde devam etti; bu çerçevede, ülkemize yardım eli uzatmak adına yola çıkan uluslararası hava yolu şirketleri için Türk Hava Yolları Teknik A. Ş işçiliği ücretsiz olarak uçak bakım hizmeti sunmakta. Zor şartlarda bile olsa Türk misafirperverliğini göstererek, yardım için atılmış olan her adımın yanından bulunacağız, dedi.

THY’nin Kahramanmaraş depremleri için yardımlarına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Kurum, bölge halkı için birçok yardımın öncülüğünü yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.