Eda Ece’den Evlilik Kararı! Ünlü İsim Haziran Ayında Dünya Evine Girecek!

Eda Ece’den Evlilik Kararı! Ünlü İsim Haziran Ayında Dünya Evine Girecek!
Sevilen oyuncu Eda Ece’nin evlilik kararı aldığı açıklandı. 2019 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlilik hazırlığına başlayan sevilen isim, daha önce evliliğe doydum açıklamalarında bulunmuştu. İşte detaylar...

Ekranların sevilen yüzlerinden olan Eda Ece Uzunalioğlu, yaşanan depremlerin ardından depremzedelerin yardımına koşan isimler arasında yer almıştı. Tüm televizyonlarda ortak olarak yayınlanan bağış kampanyasında da görev alan Eda Ece, programa makyajsız katılması ile gündeme gelmişti.

Uzun yıllardır FOX ekranlarında izleyicisi ile buluşan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, Pis Yedili dizisindeki Cimbom karakteri ile kendini kanıtlamıştı. Yetenekli ve güzel oyuncu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde eğitim görmüş daha sonrasında ise, televizyon ekranlarına geçiş yapmıştır. Sevilen isim şimdilerde ise, aldığı evlilik kararı ile gündeme geldi.

BİRÇOK DİZİDE ROL ALDI

Çoğu kişi Eda Ece’yi Yasak Elma dizisi ile tanımış olsa da ünlü isim Mihriban, Hayat Bilgisi, Aşkın Mucizelerinde, Bez Bebek, Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili gibi birçok dizide de rol almıştır. Uzun yıllardır ekranlarda olan Yasak Elma dizinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile herkesin gönlünde taht kuran isim, meydana gelen depremler nedeni ile yaptığı desteklerle de büyük taktir topladı. 32 yaşındaki genç oyuncu, uzun zamandır birlikte olduğu milli basketbolcumuz Buğrahan Tuncer ile evlilik kararı aldı ve nikahlarının 8 Haziran’da olduğu açıklandı.

‘EVLİLİĞE DOYDUM’

Eda Ece daha önce kendisine yöneltilen evlilik ile ilgili sorulara, rol aldığı Yasak Elma dizisini göstererek; ‘’Evliliğe doydum, dizilerde dokuz kere evlendim.’’ şeklinde cevap vermişti. Eda Ece ve Anadolu Efes’te forma giyen milli basketbolcumuz Buğrahan Tuncer, aldıkları kararı sevenleri ile paylaştı. İkilinin 2019 yılından beri birlikte olduğu biliniyordu. Sevilen iki isim, evlilik kararı aldıklarını ve nikahlarının ise, 8 Haziran günü gerçekleşeceğini açıkladı. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma’nın ise, bu sezonun son olacağı gündeme gelmişti. Eda Ece ise, bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.