Sokakta Alevler İçinde Koşarken “Kocam Yaptı” Çığlıkları Attı! Korkunç Yanıklara Dayanamadan Öldü!

Sokakta Alevler İçinde Koşarken “Kocam Yaptı” Çığlıkları Attı! Korkunç Yanıklara Dayanamadan Öldü!
İngiltere bu vahşeti konuşuyor. İddialara göre 31 yaşındaki Nosheen Akhtar isimli kadın, İngiltere’nin Bury bölgesinde yanarak koşmaya başladı. Kadın sokakta çaresizce koşarken “kocam yaptı” diye çığlıklar içinde kaldı. Genç kadın korkunç yanıklara dayanamayıp hayatını kaybetti…

Sarah Hussein olarak da bilinen 31 yaşındaki Nosheen Akhtar, Manchester, Bury'deki evinde meydana gelen korkunç olayın ertesi günü, 24 Temmuz 2021'de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Davanın detayları yeni yeni ortaya çıkmaya başladı. Rochdale Coroner's Mahkemesi’nde yapılan bir soruşturmaya göre, alevler içinde kalan kadın East Street'e koştuktan sonra yerel halk ona yardım etmeye çalıştı.

Nosheen'in kocası Waqas Mahmood ve diğer iki adam konuyla ilişkin tutuklandı, ancak daha sonra herhangi bir suçlama olmaksızın serbest bırakıldı ve polis hiçbir açıklama yapmadı. Pakistan'da büyüyen Nosheen, daha önce ailesine ve sağlık uzmanlarına evliliğindeki sorunları anlatmıştı. Soruşturmaya ayrıca, Bayan Akhtar'a alevle mücadele etmek için sokağa koştuktan sonra yardım etmeye çalışan komşu Shamin Ahmed de dahil edildi.

GENÇ KADININ KENDİ KENDİNİ YAKTIĞI DA İHTİMALLER ARASINDA YER ALIYOR!

Ahmed, kendisine yardım etmeye çalışırken Akhtar'a "Bunu kendine neden yaptın?" diye sorduğunu söyledi. Genç kadının kendisine “Bunu Waqas yüzünden yaptım, bir kadınla ilişkisi vardı” dediğini öne sürdü. Waqas'ın baldızı Ifra Farooq, soruşturmaya, o akşam erken saatlerde "kendini yakmakla" tehdit ettikten sonra Akhtar'ın elinden bir kez çakmak aldığını açıkladı.

Bay Mahmood minderler ve bir battaniyeyle alevleri söndürmeye çalışırken Akhtar'ın "çığlık attığını" ve yandığını gördüğünü söyledi. Sanıklardan biri olan Farooq'a göre, Bay Mahmood eşi yanarken onu alıp sokağa çıkardı. Ancak soruşturmada, Akhtar’ın yanarken kendi kendine evden kaçtığı kamera görüntüleri ortaya çıktı.

BENZİNİ KOCAM ALDI DEDİ, GENÇ KADININ ÖLÜMÜ KAFALARI KARIŞTIRDI

Olay yerine ilk sağlık görevlisi olan Niamh Nolan, polis memurları ve halkın yüzünde, göğsünde ve kollarında "önemli yaralar" olan Bayan Akhtar'a müdahale etmeye çalıştığını gördüğünü ifade etti. Bayan Nolan, "Ona neden benzinle kaplı olduğunu sordum" dedi. "Cevabı 'kocam aldı' oldu."

Nolan, ambulansın arkasında sedyede yatarken, Akhtar'ın kendisine "O döktü, yaptı" dediğini söyledi. Bayan Nolan daha sonra itfaiyecilerle çevrili bir mutfak sandalyesinde oturan Bay Mahmood'u kontrol etmeye gitti. Mahmood’un vücudunda herhangi bir yanık tespit edilmedi. Mahkeme iki ihtimal üzerinde duruyor. Ya genç kadın öfkeyle kendini yaktı, ya da kocası tarafından bir saldırıya maruz kaldı. Dava devam ediyor…

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.