Burçların Aşk Hayatı Üzerindeki Etkileri! Karşınızdaki Kişinin Burcu Bunlardan Biriyse Reddetmeden Bir Kez Daha Düşünün!

Burçların Aşk Hayatı Üzerindeki Etkileri! Karşınızdaki Kişinin Burcu Bunlardan Biriyse Reddetmeden Bir Kez Daha Düşünün!
Kişilerin sahip olduğu burçlar, hayatlarının pek çok alanında etkilidir. Özellikle astrolojiye merakı olan kişiler, attıkları her adımı burçlarının mevcut durumuna göre değerlendirmektedir. Aşk hayatında da burçlar kişiler için oldukça önemlidir. İşte detaylar...

Kişiler burçlar konusunda oldukça hassas olabiliyor. Astroloji ile ilgili kişiler, burçların kişiler üzerindeki etkilerini oldukça iyi bir şekilde takip eder ve tüm adımlarını bunlara göre atar. Herkesin ilişki hayatında bazı sorunlar meydana gelmektedir. Ancak bazı burçlar, bu sorunlar karşısında tamamen çıldırabilmektedir.

Hemen hemen herkes hayatında bir kez reddedilmiş ya da reddetmiştir. Normal olarak karşılanabilen bu ilişki durumu, bu burçlar için o kadar da normal karşılanmıyor. Astroloji, reddedilme konusunda tahammülsüz olan burçları araştırdı. Bu burçlara sahip kişilerin reddedilme karşısındaki tavır ve tutumları oldukça çılgınca olabiliyor.

ALINGAN YENGEÇ BURÇLARI

Duygusallıkları ve hassas yapıları ile ön plana çıkan yengeç burçları, yaşanan her konuyu kişisel olarak algılamaya bayılır. Reddedilmekte bu konular arasında yer almaktadır. Reddedilme karşısında oldukça hassas bir döneme girebilen yengeç burçları, duygularını mevcut durumlardan ayırmakta büyük bir güçlük yaşar. Yengeç burçlarının bu durum karşısında toparlanması ise, uzun bir süreç alabilmektedir.

KIZGIN AKREPLER HASSAS BALIKLAR

Akrep burcuna sahip kişiler genellikle tutkulu ve yoğun kişilikleri ile bilinmektedir. Özellikle ikili ilişkilerinde reddedilen akrep burçları, yaşadıkları bu durum karşında oldukça kızgın ve öfkeli bir ruh haline bürünebilecekleri gibi tamamen küskü bir psikolojiye de girebilmektedir. Sezgisel bakımdan oldukça yetenekli olan balık burçları ise, reddedilme karşısında kendilerine ait bir parçanın kaybolduğunu hissedebilir ve bu duygu yoğunluğu balık burçlarını tüketebilir.

ÇATIŞMACI KOÇLAR

Koç burcuna sahip olan kişileri genellikle güçlü ve iddialı karakterleri ile ön plana çıkmaktadır. Koç burçlarının bilinen diğer önemli özellikleri ise, fevri ve hızlı bir şekilde öfkelenebilmelidir. Reddedilme ile karşı karşıya kaşan koç burcuna sahip kişiler, bir anda savunmacı ve çatışmacı ruh haline bürünebilirler. Reddedilme karşısında kendini kanıtlama ihtiyacı duyabilen koç burcu kişileri, karşısındaki kişiye sert davranabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.