Gaziantep FK’da Merkel futbol oynamak istemiyor

Gaziantep FK’da Merkel futbol oynamak istemiyor
Merkez üstü Kahramanmaraş olan 7.7 şiddetindeki deprem sonrası Gaziantep Futbol Kulübü ligden çekilirken Merkel futbol oynamak istemediğini söyledi.

Gaziantep Futbol Kulübü forması giyen Alexander Merkel; “Futbol oynayamıyorum, teklif veren yok, beni isteyen yok.. Hiç iyi değilim” dedi. 


Depremzede Yıldız Futbolcu: "Durumum İyi Değil"Yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilme kararı alan Gaziantep Futbol Kulübünde birçok futbolcu gelen teklifleri değerlendirerek başka takımlara gitti. Gaziantep FK forması giyen Alexander Merkel ise kendisine henüz bir teklif gelmediğini ifade ederek, “Durumum iyi değil” açıklamasında bulundu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler 10 ilde etkisini gösterdi. “ Asrın felaketi” olarak nitelendirilen yıkıcı depremlerde 41 bini aşkın vatandaş hayatını kaybederken, 10 ilde 10 binlerce bina yerle bir oldu. Depremden etkilenen illerde birçok futbol takımı ligden çekildiğini açıklarken, futbolcular da kendilerine yeni kulüpler aramaya başladı. 

"MAALESEF FUTBOL OYNAYAMIYORUM"

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından Gaziantep FK, 2022-2023 sezonunda Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarından çekilme kararı aldığını duyurmuştu. Bunun ardından birçok kulüp, Gaziantep FK’nın yükünü hafifletmek için oyuncularını sezon sonuna kadar kiraladı. Depremden etkilenen bölgelerde liglerden çekilen takımların bazı oyunları ise takım bulamazken, sezon sonuna kadar ‘futbol oynamamak’  ile karşı karşıya kaldı. Gaziantep FK forması giyenAlexander Merkel de, henüz kendisine bir takım bulamadığını ifade ederek, "Durumum iyi değil. Teklif veren yok. Maalesef futbol oynayamıyorum." dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.