Dokuz Eşli Adam, Çocuk Yapacağı Karısını Hangi Kriterlere Göre Belirleyeceğini Açıkladı!

Dokuz Eşli Adam, Çocuk Yapacağı Karısını Hangi Kriterlere Göre Belirleyeceğini Açıkladı!
Dokuz kadınla aynı anda evlenen adam, çocuk sahibi olmaya karar verdi. Çocuğunu hangi karısından doğuracağına emin olamayan adam, “bana hangisi daha iyi hizmet ederse ondan çocuk yapacağım” dedi…

Brezilya modeli Arthur O Urso ve eşleri, bebek sahibi olmaya karar verdi. Arthur O Urso tek çocuk isteyince, kadınlar arasında sürtüşme çıktı. Urso, “hangisi bana daha çok hizmet ederse, çocuğumu ondan yapacağım.” Diyor.

Dokuz eşi olan adam, çocuk sahibi olmayı planlıyor ve hangisi daha iyi hizmet ederse çocuğunu o karısından yapacak. Brezilya modeli Arthur O Urso, eşlerini ‘en iyi şekilde’ tatmin edebilmek için sadece 9 kadınla sınırlı kaldığını (!) fakat buna rağmen iki kadın daha evlenmek istediğini söyledi. Arthur ve ilk eşi Luana Kazaki, Sao Paulo'daki bir Katolik kilisesinde diğer 8 kadınla beraber evlendi. Brezilya'da çok eşlilik yasadışı olduğu için evlilik yasal olarak sadece Luana Kazaki’yi bağlıyor.

“EŞLERİMİN HEPSİ DOĞACAK BEBEK İÇİN ÇOK HEYECANLI”

“Özgür aşk” mottosunu belirleyen Urso, çocuk sahibi olma kararının eşleri arasında önce heyecanla sonra sürtüşmeyle karşılandığını açıkladı. Urso, "Tüm bunlarla ilgili harika olan şey, eşlerim bebeği kim doğurursa doğursun onu sevecek ve çocuğum herkesten çok fazla sevgi ve şefkatle büyüyecek." Dedi. "Bunun gerçekleşmesi için favori bir eşim yok, fakat bana en iyi kim hizmet ederse ondan çocuk yapmayı düşünebilirim."

9 eşli Urso “Çok endişeli olduğumu gizleyemiyorum, hepsi buna istekli karar vermekte bu yüzden zorlanacağım” dedi. "İlk çocuk geldikten ve diğerlerinin tüm durumu gördükten sonra kesinlikle aynı şeyi hissetmek ve deneyimlemek isteyeceklerine inanıyorum. Ama şimdilik, ilk bebeği en çok hizmet eden doğuracak” diyen Brezilyalı model, ülkesinde büyük tepki topladı.

Urso çok eşli, alışılmadık yaşam tarzını 100.000'den fazla Instagram takipçisiyle paylaşmaya başladı. Eşleriyle grup gezilerine çıktığı ve aynı yatakta olduğu fotoğraflar pek çok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Urso, tek bir kadınla ‘ne yazık ki’ tatmin olamadığını ve fazlasını hak ettiğini belirtiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.