Rüyada Görülen Deprem Ne Anlama Gelmektedir? İşte, Rüyada Görülen Depremlerin Anlamları!

Rüyada Görülen Deprem Ne Anlama Gelmektedir? İşte, Rüyada Görülen Depremlerin Anlamları!
Rüyada deprem görmek benzeri birçok görüntü bilinçaltımıza yansımakta. Rüyaların anlamı, yaşanacak olayların da habercisi olabilir. Son zamanlarda ise pek çok kişi rüyasında deprem yaşadığın görmekte. Peki rüyada deprem görmek ne anlama gelir? İşte detaylar...

Kahramanmaraş depremleri sonrasında tüm yurtta kalıcı hasarlar ortaya çıktı. Depremden sonra da pek çok vatandaş bu durumdan ruhsal olarak etkilendi. Birçok kimse rüyasında deprem olduğunu görüyor.

Depremin hem fiziken hem de ruhen etkisi olabiliyor. Yaşanan acı depremlerden sonra, birçok insan bu durumdan psikolojik olarak etkilendi. Gece uykuya dalmakta zorlanmaların yanı sıra rüyada görülen depremlerin de nedenleri merak ediliyor.

RÜYADA DEPREM GÖRMEK BİRÇOK ANLAMA İŞARET EDER

Tabi olarak zelzele, yerdeki sarsıntı, sallanmak ve deprem aynı anlamları taşır. Rüyada dünyanın genelinde büyük bir deprem olduğunu görmek demek, ülkeler arasında yaşanacak savaşa işaret ediyor olabilir. Kimi zamanda rüya depremi bizzat yaşamakta, iş hayatında meydana gelecek sorunlara işaret eder. Kişinin rüyada deprem olduğunu görmesi demek yaşadığı şehirden başka bir şehre göç anlamı da taşımaktadır.

BULUNULAN YERDE DEPREM OLMASI

İbn-i Sirin hazretlerine göre ise rüyada deprem olduğunu görmek ve evin sarsıntısını görmek, depremin şiddetine göre bölge halkı için söz sahibi olan birinden bir sıkıntı ya da sorunlu bir duruma işaretti. Kimi zaman da deprem, iflasa, üzüntüye, zarara işaret eder. Deprem görmek korku ve şiddete de işaret etmektedir.

DEPREMİ GERÇEKMİŞ GİBİ YAŞAMAK NE ANLAMA GELİR?

Eğer rüyanızda bulunduğunuz yerde deprem oluyorsa, o yerden başka bir yere göçe işarete der. Rüyada, bilinen bir yerde deprem olması ise o bölgeye gelecek olan bela ve musibet durumunu gösterir. Rüyanızda deprem meydana gelmesi sonrasında dağda sarsıntı sonrasın yerinden oynama oluyorsa bu durumda da oradaki halka gelecek olan korku ve şiddeti işaret etmektedir.

Rüyanızda depremi gerçek hayattaki gibi yaşamak ise, karmakarışık sözlere, can sıkıcı olaylara, feryat etmeye ve gizlerin ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Tabii her şeyin en güzelini ve en doğrusunu sadece Allah Teala bilmektedir. Eğer rüyada depremde vefat ediyorsanız da bu ömrünüzün uzun olacağı anlamış taşır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.