Ünlü Boksör, Beynine Tornavida Saplayarak Öldürdüğü Adam Hakkında Konuştu: Anlamsız Bir Cinayetti!

Ünlü Boksör, Beynine Tornavida Saplayarak Öldürdüğü Adam Hakkında Konuştu: Anlamsız Bir Cinayetti!
Ünlü boksör Melusi Madaweni, Billy Pearson'ı beynine tornavida saplayarak öldürmekten ömür boyu hapse mahkum edildi ve yargıç bunu 'duyarsız ve vahşi bir eylem' olarak nitelendirdi. İşte o kan donduran vahşetin detayları…

Ünlü boksör Melusi Madaweni, bir kilise bahçesinde bir çocuk babası Billy Pearson’ı künt tornavidayı kafasına saplayarak öldürdü. Madaweni, müebbet hapis cezasına çarptırıldı ve en az 25 yıl hapis yatacak.

Melusi Madaweni, 7 Ağustos 2022'nin erken saatlerinde Derbyshire'daki Crooked Spire olarak da bilinen Chesterfield Parish Kilisesi'nin arazisinde 26 yaşındaki Billy Pearson'ı öldürdü. Pazartesi günü 30 yaşındaki Madaweni’nin davası görülmeye başlandı. Mahkeme başlamadan önce Yargıç Robert Egbuna, Derby Kraliyet Mahkemesine Madaweni'nin "bir tür protesto" nedeniyle katılmayı reddettiğini, ancak sanığın “mutlu” göründüğünü ifade etti.

GENÇ ADAMIN BEYNİNE İKİ TORNAVİDA SAPLAMIŞ

Cinayeti "duyarsız ve vahşi bir eylem" olarak nitelendiren Yargıç Egbuna, "Olabildiğince fazla hız ve güç elde etmek için bir boksör duruşu aldı ve Billy Pearson'ın kafasına doğru vurdu.” Dedi. Yargıç, işlenen cinayetle ilgili olarak bunun bir tür öfke ve intikam kokan bir eylem olduğunu ifade etti.

Maktul Pearson, geçen yıl 7 Ağustos gecesi Chesterfield'da arkadaşlarıyla dışarıdayken, kilise bahçesinde Madaweni'ye rastladı ve iki taraf karşılıklı konuştu. Ancak Pearson'ın arkadaşlarından biri onu, Madaweni’ye sahte uyuşturucu satmakla suçlayınca konuşma kızıştı ve bu daha sonra bir tartışmaya dönüştü. Tartışmadan sonra ünlü boksör Madaweni tekmelenmeye başlandı.

DÖVÜLEN BOKSÖR, AYRILDIĞI YERE İKİ TORNAVİDA ALIP GERİ DÖNDÜ

Madaweni darp edildikten sonra olay yerinden ayrıldı ve Chesterfield, Chester Caddesi'ndeki evine döndü, iki tornavida aldı ve yanına bir kar maskesi ve parmaksız eldivenler alarak Pearson'ı aramak için şehir merkezine döndü. Madaweni, onun yerini tespit ettikten sonra kafasına tornavida saplayarak beynini deldi. Talihsiz adam hastaneye kaldırıldı fakat yaşam desteği altı gün sonra kapatıldı.

Saldırıdan dakikalar sonra polis, Madaweni'yi kilisenin yakınında koşarken gördükten sonra durdurdu ve yakaladı. Madaweni, cinayetten çok kısa bir süre sonra mahkemeye çıktı ve ömür boyu hapis cezasıyla yargılanmaya başladı. Madaweni ilk mahkemesinde “Anlamsız bir cinayetti.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.