Ay, hareket yönü değiştirdi; burçların etkileneceği alan hemen belli oldu! İşte 20 Şubat 2023 günlük burç yorumları

Ay, hareket yönü değiştirdi; burçların etkileneceği alan hemen belli oldu! İşte 20 Şubat 2023 günlük burç yorumları
Burçların alacağı etkiler bu hafta itibariyle değişti. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık burcu günlük burç yorumu…

Astroloji tutkunlarının yakından takip ettiği günlük burç yorumları için yeni bir hafta daha geldi çattı. Bu haftaya boşlukta başlayacak olan Ay, saat 05.00’ten 07.55’e kadar boşluktaki hareketini sürdürecekken; ardından burcunu değiştirecek. Bugün itibariyle Balık burcuna geçecek olan Ay, birtakım durumları da beraberinde getirecek.

Ay’ın Balık burcundaki hareketi, burçların gündemine dikkat dağınıklıkları ya da birtakım sorun ve sorumluluklardan kaçmak gibi genel sorunlar getirebileceği gibi birtakım burçlara özgü problemleri ya da olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. İşte 20 Şubat 2023 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık burcu günlük burç yorumu…

KOÇ – BAŞAK ARASI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ: Sevgili Koçlar, Ay’ın Balık burcundaki yolculuğu siz de kuralları ezmek ya da birtakım kural tanımaz içgüdü ortaya çıkarabilir. Bugün bunu tavsiye etmeyiz. Tam aksine kanunlara ve kurallara harfiyen uymanız gereken bir dönem. Aksi takdirde başınız derde girebilir. Ayrıca akraba ya da yakın arkadaş çevresinden destek alacağınız bir gün olacak.

BOĞA: Sevgili Boğalar, hayatınızı riskler üzerinden yaşamayı sevseniz de sizin anahtar kelimeniz güven, bunu unutmayın. Bu nedenle Balık burcundaki yolculuğunun da etkisiyle risk alma düşüncesi daha coşkulu bir şekilde kendisini gösterebilirken; bu durumdan uzak durmanızı tavsiye ederiz. Zira risk, aşk hayatınızda her şeyi rayından çıkarabilir.

İKİZLER: Sevgili İkiler, bugün sizin için iyi bir gün olabilir. Elbette doğru değerlendirirseniz. Örneğin aşk hayatınız için açı çok uygun. Bu nedenle bir süredir geliştirmekte olduğunuz güven hissi bugün ayyuka çıkarabilir. Bu da partneriz ya da flörtünüz ile aranızdaki tüm sorunları aşmanızı sağlayacaktır, bugünü değerlendirin.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, öğrenci olanlarınız için müthiş bir gün olacak. Akademik başarıları peş peşe elde edeceğiniz bir sürecin kapısındasınız, biraz azim ve sabır ile her şeyi lehinize çevirebilirsiniz. Bu iş dünyanızda olanlar için ise, hedefe bir adım daha yaklaştığı anlamına gelir, çalışmaya devam edin.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, Ay’ın Balık burcundaki yolculuğu sizin gündeminize diğer burçların aksine ailevi yaşantıyı getirecek. Bugün ailevi konular ile meşgul olacak, kardeşler ile ilgili tüm sıkıntıları çözebileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Sosyal olayları da gündeminize almanız olası iken; çevrenizi genişletmek için oldukça mükemmel bir gün, fırsatları değerlendirin.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, uzunca süredir iş hayatıyla meşgul olduğunuzu biliyoruz. Bugün ise Balık’ın romantikliği size sıçrayacak. Evet doğru duydunuz, bugün aşk hayatınız için mükemmel bir gün olacak! Özellikle bekar olan Başaklar için bugün yeni bir karşılaşma ya da flört başlangıcı son derece olası, şans dileriz.

TERAZİ – BALIK ARASI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

TERAZİ: Sevgili Teraziler, diğer burçların aksine sorumluluklardan kaçma eğiliminiz ortaya çıkmayabilir. Tam aksine beklediğiniz terfii almak için daha çok çalışmanız gerekebilir. Doğru zaman geliyor, bu nedenle anlaşmazlıkları çözüp önünüze bakmanızı tavsiye ederiz.

AKREP: Sevgili Akrepler, kendinizi kapamak sizi güvende hissettirse de bu hem çok sağlıklı olmayabilir hem de her işi kendinizin yapma zorunluluğunu beraberinde getirir. Bugün özellikle iş çevrenizden yardım almak için müthiş bir gün, kıymetini bilin ve kendinizi artık çevrenize açın.

YAY: Sevgili Yaylar, bugün olumlu etki alacak olan bir diğer burç sizsiniz. Ay’ın Balık burcundaki yolculuğu bir yana gezegen pozisyonları da sizden yana. Enerjinize sahip çıkın ve bugünün neşesini abartmadan değerlendirin deriz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, iş dünyasında parlamayı sürdüreceğiniz bir gün olabilir. Bu nedenle fikirlerinizi kendinize saklamayın ve iş dünyasındaki yakın çevrenizle paylaşın. Desteklenmeniz ya da işi yakın çevrenizle paylaşarak kısa sürede tamamlamanız oldukça olası görünüyor, iş çevrenize biraz güvenin deriz.

KOVA: Sevgili Kovalar, son zamanlarda kafaya kendinizi geliştirmeyi taktınız. Bu oldukça olumlu bir gelişme olabilir. Doğru alanlara kanalize olursanız, hiç tahmin etmediğiniz yetenekleriniz ortaya çıkabilir. Bugün biraz eğitime ilişkin somut adımlar atmalısınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, Ay’ın evinizdeki yolculuğu gündeminize hem işi hem de aşkı getirebilir. Aşk yaşamınızda oldukça olumlu gelişmeler yaşamanız son derece olumlu iken; sabırsızlığınızı bir kenara bırakıp odaklandığınızda iş yaşamınızda da başarılı olabileceğinizi göreceksiniz, bol şans dileriz.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.