Süper Lig’de 3 haftalık fikstür açıklandı! Gaziantep FK ve Hatayspor 'ÜZÜCÜ AMA yok!' Gaziantep FK’dan takımdan ayrılan oyuncularla ilgili açıklama

Süper Lig’de 3 haftalık fikstür açıklandı! Gaziantep FK ve Hatayspor 'ÜZÜCÜ AMA yok!' Gaziantep FK’dan takımdan ayrılan oyuncularla ilgili açıklama
Spor Toto Süper Lig'de, 24., 25. ve 26. haftanın maç programı belli oldu. Ayrıca ertelenen maçların tarihleri de açıklandı.Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK, takımdan kiralık olarak ayrılan oyuncularla ilgili bir açıklama yayımladı.

Kahramanmaraş ve Gaziantep merkezli olan ve 10 şehri daha etkileyen deprem felaketi nedeniyle ertelenen Süper Lig, 25 Şubat’ta erteleme maçlarıyla başlayacak. 24. hafta ise 3 Mart’ta oynanacak.


Spor Toto Süper Lig 23. hafta müsabakalarından Bitexen Giresunspor – Yukatel Kayserispor ve Fenerbahçe A.Ş. – Arabam.com Konyaspor müsabakaları 25 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da, HangiKredi Ümraniyespor – Adana Demirspor müsabakası ise 26 Şubat Pazar günü saat 16.00’da oynanacak.

Taksim’de meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle ertelenen Beşiktaş A.Ş. – Fraport TAV Antalyaspor Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme maçı 26 Şubat Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.

Gaziantep FK, takımdan kiralık olarak ayrılan oyuncularla ilgili bir açıklama

Yaşanılan deprem felaketinin ardından ligden çekilen Gaziantep FK, futbolcularının transfer gelişmeleri hakkında bir bilgilendirme yaptı. Gaziantep FK’nın resmi internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Alexandru Maxim’in Beşiktaş’a, Lazar Markovic’in Trabzonspor’a, Mustafa Burak Bozan ve Ömürcan Artan’ın Tuzlaspor’a, Luka Stankovski’nin FC Gorica’ya, Furkan Soyalp’in Adana Demirspor’a, Günay Güvenç ve Mustafa Eskihellaç’ın ise Kasımpaşa’ya sezon sonuna kadar geçici transferlerinin gerçekleştiği belirtildi.

Gaziantep ekibi, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Halil İbrahim Pehlivan ile de karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.