ÖGG Sınavı Tarihi Açıklaması! 2023 ÖGG Sınav Tarihi ve Yerleri...

ÖGG Sınavı Tarihi Açıklaması! 2023 ÖGG Sınav Tarihi ve Yerleri...
Özel Güvenlik Görevlisi sınav tarihi detayları! 102. ÖGG sınavının ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer aldı. Sınava girecekler sınav tarihi için araştırma içinde. İşte detaylar…

Kahramanmaraş’ta yaşanan şiddetli depremlerden sonra birçok alanda değişikliğe gidildi. Eğitim alanında pek çok sınav ertelenirken okulların açılma tarihleri de başka bir tarihe alındı.

Yapılacak olan ÖGG sınavı detayları da merak edilen konular arasında yer aldı. Bu yıl içinde yapılacak olan ÖGG sınavının detayları açıklandı mı? Sınav ne zaman hangi tarihte yapılacağı bilgisi merak edilmekte.

ADAYLAR SINAV İÇİN ARAŞTIRMAYI SÜRDÜRÜYOR

Yapılması planlanan ÖGG sınavı ertelenen sınavlar arasında yer aldı. Geçen günler içerisinde 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme Eğitimi Sınavına dair yapılan duyuru sonrasında pek çok kişi konuya dair araştırma yapmakta. Merak edilen sorunun yanıtı için vatandaşlar internet sitelerinde araştırmalar yapıyor.

Açıklanan bilgiye göre de ÖGG sınavının ertelenmiş olduğu öğrenildi. Özel Güvenlik 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme Eğitim Sınavı 30 Nisan 2023 tarihinde yapılmasına karar verildi.

SINAVIN NİSAN’DA YAPILMASI KARARI AÇIKLANDI

Sınava dair yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; 19/02/2023 tarihinde yapılması planlanmış olan Özel Güvenlik 102. Temel Eğitim ve 78. Yenileme Eğitimi Sınavı, yaşanmış olan deprem sebebiyle 30/04/2023 tarihinde yapılacaktır. Aynı zamanda daha önceden başvuru yapan kaydı bulunan adayların müracaatları 30/04/2023 tarihinde gerçekleşecek olan sınavda geçerli olmaya devam edecektir.

ADAYLARIN İSTEĞİ ÜZERİNE SIBAV YERLERİ DEĞİŞEBİLİR Mİ?

Bu çerçevede, 30/01/2023 tarihinde ilanı yapılan yerleştirme işlemi iptal edilmiş olup yeni sınava ait olan işlemler ile adayların sınav şehri değişikliği istekleri yayımlanacak olan Sınav Talimatı gereğince tekrarda yapılacaktır, cümleleri yer aldı.

Tüm ülkeyi acıya boğan deprem sonrasında eğitim alanından değişiklikler devam ediyor. Bu kapsamda birçok sınav ileri bir tarihe ertelenmiş oldu. Adayların ilgili kurumun sitesinden sınav tarihlerini kaçırmamak adına gereken takip işlemlerini yapmaları gereklidir. Okulların açılma tarihi ertelenirken, üniversiteler için de uzaktan eğitim kararı gelmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.