Yalı Çapkını Ekranlara Geri Dönüyor! Dizinin Kadrosunda İse Değişiklikler Var!

Yalı Çapkını Ekranlara Geri Dönüyor! Dizinin Kadrosunda İse Değişiklikler Var!
Deprem sonrasında birçok dizi yayın hayatına ara vermişti. Geçen günlerde ortaya çıkan bilgiye göre setler yeniden çekimler için düğmeye bastı. Sevilen dizi Yalı Çapkını da iki yeni oyuncusu ile ekranlarda olacak! İşte detaylar...

Kahramanmaraş depremleri sonrasında TV dizilerinden birçoğu bir süreliğine yayın hayatına ara verdi. Aradan geçen zaman sonrasında tekrardan yeni bölümler için çekime başlandığı öğrenildi. Seyirciler artık akşam saatlerinden sevdikleri dizilerle buluşabilecek.

Bir süreliğine yeni bölümü yayımlanmayan dizilerden biri de Yalı Çapkını oldu. Sevilerek izlenilen yapım, artık yeni bölümüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi de ise birtakım yenilikler olacak. İki yeni oyuncunun diziye katıldığı haberleri var.

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Sevilen dizi Yalı Çapkını’nında Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir başrol oyuncuları olarak yer almakta. Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın Pelin’le karşı karşıya gelip yüzleşeceği yeni bölüme aynı zamanda iki yeni oyuncu da artık dahil oldu. Dizinin oyucu kadrosu genişletilerek iki yeni oyuncu da eklenmiş oldu.

Tüm ülkeyi acıya boğan depremlerden sonra Milli yas ilan edildi. 7 gün süreyle tüm ülke milli yastaydı. Bu kapsamda diziler de yayın hayatına kısa bir ara verdi. Bir yandan da televizyon severler tekrar ne zaman dizilerin ekranlarda olacağını merak ediyordu. Yalı Çapkını dizisi de merak edilenler arasında oldu. Sevilen dizi Yalı Çapkını 17 Şubat 2023 tarihinde daha yayınlanmayacak.

İKİ YENİ OYUNCU EKLENDİ

OGM Pictures imzalı olan dizinin son bölümünde Seyran’ın (Afra Saraçoğlu) Pelin’i (Buse Kahraman) yalıdan çıkartması büyük bir olay olmuştu. Seyirci bundan sonra yaşanacak olan gelişmeler için merak içinde bekleyişte. Aynı zamanda yapılan bir habere göre de yeni bölümde artık Seyran ile Pelin arasında bir yüzleşme gerçekleşecek. Bu arada birtakım denge değişimleri yaşanacak.

TANIDIK İSİMLER YER ALACAK

Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna da iki yeni değerli isim katılmış olacak. Sevilerek izlenilen dizide bundan sonra Cenan Çamyurdu ve Uğur Demirpehlivan yer alacak. İkili, fenomen dizi de rol alarak seyirci ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.