Dizilerin Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu! Sete Ara Veren Yapımlar Yeni Çekimlere Başladı!

Dizilerin Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu! Sete Ara Veren Yapımlar Yeni Çekimlere Başladı!
Yaşanan şiddetli depremlerden sonra, televizyon yayınlarına ara verildi. Dizi setleri, Kahramanmaraş depremleri sonrasında çekimi durdurdu. Kanalların değişen yayın akışının ne zaman normale döneceği de vatandaşlar tarafından merak edilmekte. İşte detaylar...

Tüm ülke yaşanan depremlerden sonra acıya boğuldu. Ertelenen eğitim, kurum ve kuruşların kararları yanı sıra, televizyon kanalları da yayına arar verdi. Deprem sonrasında dizi setleri durdu.

Dizilerin tekrar ne zaman başlayacağı ise merak edilen konular arasında yer aldı. Yayın hayatına yaşanan depremlerden sonra ara veren yapımlar, tekrar ne zaman kaldığı yerden devam edecek? Birçok vatandaş, televizyonların hangi tarihte eski yayın hayatına döneceğini merak etmekte.

TELEVİZYON SEKTÖRÜNDE SETLER DURMUŞTU

Yaşanılan şiddetleri depremler birçok alan değişimi de etkiledi. Okulların açılma tarihleri ertelendi, üniversiteler de uzaktan eğitime geçildi. Birçok kurum ve kuruluştan bölge için yeni karar alındı. Televizyon sektörü de bu yaşanan acı olaydan etkilendi.

Yapılan bir habere göre, dizi setleri de yaşanan acı olaylardan sonra ara vermiş oldukları, çekimler için yeniden düğmeye bastı. Dizi çekimleri bu hafta içinde yeniden başladı. Geçen haftalarda yayın olmadığından dolayı birçok dizi için şu anda stok bir bölüm bulunmakta. Kimi dizilerin ise geçen hafta bölüm çekimleri yarıda kaldı. Bu hafta içinde kalan çekimler tamamlanmış oldu.

TRT BİR SÜRE DAHA DİZİ YAYINLAMAYACAK

Şimdi ise özel kanalların önümüzdeki hafta içerisinde pazartesi gününden itibaren dizi yayınına başlaması beklentiler arasında oldu. Özel kanallar da normal yayın akışlarına dönmeyi planlamakta. TRT’nin ise bir süre daha dizi yayını vermeyi planlamadığı ortaya çıkan bilgiler arasında yer aldı.

MERAK EDİLEN DİZİLERİN HAFTAYA YENİ BÖLÜMLERİ BEKLENİYOR

Bölge için yaralar sarılmaya devam edilirken, bir yandan da normal hayata dönülmeye çalışılıyor. Bu çerçevede dizilerin ne zaman başlayacağı da merak edilmişti. Yalı Çapkını, Üç Kardeş , Kızılcık Şerbeti gibi dizilerin yeni bölümünün çok yakında tekrardan ekranlarda olacağı haberi geldi. Setler yeniden, dizilerin çekimleri için düğmeye basmış olduklarını açıkladılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.