Mahsun Kırmızıgül Açıkladı! Bölgede Kalmaya Devam Edecek

Mahsun Kırmızıgül Açıkladı! Bölgede Kalmaya Devam Edecek
Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler sonrasında pek çok ünlü isim bölge için seferber oldu! Yardım kampanyaları, destekler bölge için akın akın geldi. Adıyaman’da Mahsun Kırmızıgül’de depremzedeleri göz önünde bulundurarak yeni bir karar aldı! İşte detaylar...

Büyük hasara neden olan depremler sonrasında Adıyaman şehrinde de oldukça bina ve yapı hasar oldu. Binlerce vatandaş göçük altında kaldı. Arama kurtarma ekiplerinin yardımıyla hayata tutunmaya çalıştılar.

Oldukça şiddetli bir etkisi olan depremler sonrasında bölge halkı için ünlü isimlerden yardımlar geldi. Adıyaman’daki sarsıntılar sonrasında da tanıdık isim Mahsun Kırmızgül, bölge için seferber oldu.

BÖLGE İÇİN SEFERBER OLDU

Kahramanmaraş merkezli olan 2 deprem Adıyaman ve diğer civar şehirleri içinde büyük bir yıkıma neden oldu. Depremin şiddeti sadece Adıyaman’ın merkezi içinde değil, ilçelerinde de kendisini şiddetli bir şekilde gösterdi.

Yürek dağlayan görüntülerin geldiği Adıyaman’a koşan isimlerden biri de şarkıcı Mahsun Kırmızıgül oldu. Şarkıcı, bölge için adeta seferber oldu. Yardım etti. Aynı zamanda tanınan isim, sosyal medya hesapları üzerinden de ilk günden beri paylaşım yaparak, bölgeden bilgileri aktarmakta.

YENİ KARARINI AÇIKLADI

Şarkıcı Mahsun Kırmızgül, sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. Ünlü isim buradan aldığı son karar sevenleri ile paylaştı. Mahsun Kırmızıgül, yapmış olduğu açıklamada şu ifadeler yer verdi; Çok geç zamanlara kadar özel insanları konaklamalarına adına köylerine kadar gidip dağıtım gerçekleştirdik. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız için elimizden ne geliyorsa her şeyi yapmaktayız. Çadır kent içinde gerekli olan çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Buradaki insanların sokaklarda kalmadıklarını görünceye kadar deprem bölgesinde kalmaya devam edeceğim, cümlelerini kullandı.

ÇADIR VE BATTANİYE YARDIMI

Ayrıca, tanınan isim Mahsun Kırmızıgül, daha önceden yapmış olduğu açıklamada da şunlara yer vermişti; Adıyaman’da yapılan arama kurtarma çalışmaları tamamlanmak üzere, depremin yaşandığı 2.gününde kalabalık olan şehir giderek yalnızlaşmakta. Biz barınak için her gün sahada bulunuyoruz. Özel insanlar için çadır, battaniye ve soba ulaştırmayı sürdürmekteyiz, ifadelerine yer vermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.